Bachelor of Business Administration Programma in Kouvola in Finland

Beste BBA Programma's in Kouvola in Finland 2017/2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Kouvola stad is de thuisbasis van meer dan 80.000 Finish bewoners. Het is gelegen in Zuidoost-Finland. De stad heeft verschillende instellingen voor hoger onderwijs.

Bachelors of Business Administration in Kouvola in Finland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration - International Business

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Campus 7 semesters August 2018 Finland Kouvola Kotka Mikkeli +1 more

De reikwijdte van de opleiding is 210 cr, en de duur van studies is 3,5 jaar.De taal van het onderwijs is Engels [+]

Bachelor of Business Administration - International Business

De reikwijdte van de opleiding is 210 cr, en de duur van studies is 3,5 jaar.

De taal van het onderwijs is Engels.

Specialisaties:

International Marketing Internationale handel

De studies zal beginnen in de herfst van 2012, veertig studenten plaatsen beschikbaar in Kouvola.

Het nastreven van uitdagende carrière in het internationale bedrijfsleven

De International Business Bachelor's Degree-programma heeft tot doel de afgestudeerden te rusten met de kennis, vaardigheden en inzicht nodig in uitdagende posities in de groeiende sector van de International Marketing en Internationale Handel. Zij dient ook het produceren afgestudeerden die zelfstandig kunnen werken en communiceren met mensen van verschillende culturele en taalkundige achtergrond. Het programma wordt georganiseerd op een full-time basis. Een studiejaar is gelijk aan ongeveer 1.600 uren input van de student. Credits verdiend bij andere instellingen in Finland of in het buitenland worden op grote schaal overdraagbaar. De studies omvatten een groot deel van projectmatig werken, groepswerk en zelfstandig studeren.Er zijn geen collegegeld voor zowel de Finse of internationale full-time studenten. De International Business studenten verdiepen hun persoonlijke internationalisering door studeren of werken in het buitenland voor een semester (ongeveer een half jaar) tijdens hun studie. Dit gebeurt meestal in de loop van het 3e jaar. De specialisatie studies in internationale marketing gericht op het geven van de studenten de kennis en vaardigheden om verschillende, veeleisende taken op het gebied van marketing en customer service te ondernemen. Afgestudeerden van International... [-]