Bachelor of Business Administration in Oulu in Finland

Top BBA Opleidingen in Oulu in Finland 2017/2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Als de meest dichtbevolkte stad in Noord-Finland, Oulu heeft meer dan 100.000 inwoners. De stad is de thuisbasis van de Oulu University of Applied Sciences, de Universiteit van Oulu, en een school voor beroepsonderwijs.

BBA's in Oulu in Finland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campus Voltijd 42 maanden Finland Oulu

De Degree-programma in International Business is ontworpen om aan de eisen van het internationaal georiënteerde kleine en middelgrote ondernemingen voldoen. Het is bedoeld voor zowel de Finse en internationale studenten die aan de werkgelegenheid in de internationale handel te zoeken en marketing.The programma duurt 3,5 jaar in beslag. De omvang van de opleiding is 210 ECTS cr. Het programma bestaat uit ... [+]

Beste BBA's in Oulu in Finland. Bachelor of Business Administration in International Business (BBA) De Bachelor of Business Administration in International Business (BBA) programma in International Business is ontworpen om aan de eisen van de internationaal georiënteerde kleine en middelgrote ondernemingen te voldoen. Het is bedoeld voor zowel de Finse en internationale studenten die de werkgelegenheid in de internationale handel en marketing te zoeken. Het programma duurt 3,5 jaar in beslag. De omvang van de opleiding is 210 ECTS cr. Het programma bestaat uit 60 ECTS cr van de fundamentele studies, 90 ECTS cr van professionele studies, 30 ECTS cr praktijkopleiding, 15 ECTS cr van vrije keuze studies en 15 ECTS cr van een bachelorscriptie. Het programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (BBA, in het Fins Tradenomi). Studies omvatten cursussen in marketing, het internationale bedrijfsleven, onderhandelingsvaardigheden, management, SAP, talen en informatica. Praktische opleiding wordt gedurende de looptijd van het derde jaar, hetzij in Finland of in het buitenland najaar uitgevoerd. Na het afstuderen studenten meestal werken in internationale marketing en sales, internationale samenwerking, logistiek en controlling. Het programma benadrukt interactie binnen een multiculturele groep en het bestaat uit lezingen, discussies, de groep werken, presentaties, projecten, case studies en werk-leven samenwerking. Studenten hebben toegang tot up-to-date computer faciliteiten. Veel van de cursussen worden geleverd in samenwerking met gastdocenten uit buitenlandse partner universiteiten. Studenten worden aangemoedigd om een ​​deel van hun opleiding te voltooien, inclusief praktische opleiding in partnerinstellingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. De specifieke... [-]