Bachelor of Business Administration (BBA) in Rovaniemi in Finland

Beste Undergraduate Studies in Rovaniemi in Finland 2017/2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Gelegen in de provincie Lapland, Rovaniemi stad is een commercieel centrum van de regio. De stad heeft ruim 60.000 inwoners. Rovaniemi is de thuisbasis van de Roveniemi Hogeschool en de Universiteit van Lapland.

Undergraduate Studies in Rovaniemi in Finland

Lees meer

BBA In International Business

Lapland University of Applied Sciences
Campus Voltijd 42 maanden August 2018 Finland Rovaniemi

In de Degree-programma in International Business (IB) bestudeer je in een internationale groep om een ​​bedrijf expert die kan werken innovatief, zowel wereldwijd als lokaal en heeft een ondernemer-achtige benadering van de ontwikkeling van het bedrijfsleven geworden. [+]

Top Undergraduate Studies in Rovaniemi in Finland. BBA in International Business In de Degree-programma in International Business (IB) bestudeer je in een internationale groep om een ​​bedrijf expert die kan werken innovatief, zowel wereldwijd als lokaal en heeft een ondernemer-achtige benadering van de ontwikkeling van het bedrijfsleven geworden. U leert de basisvaardigheden om het werk in het bedrijfsleven relevante zoals marketing, financieel management, ondernemingsrecht, zakelijke communicatie en projectplanning. Je zal een meer concrete aanpak om de onderwerpen bestudeerd in projecten uitgevoerd in samenwerking met lokale bedrijven en organisaties te krijgen. Tijdens je studie leer je om de uitdagingen van vooral de kleine bedrijven die actief zijn in de noordelijke regio's te erkennen en om nieuwe benaderingen van business development te vinden. U leert over de mogelijkheden tot oprichting van een eigen bedrijf. U kunt uw internationale vaardigheden te verbeteren door het bestuderen of het doen van uw praktische opleiding in het buitenland. De Bachelor of Business Administration kun je worden ingezet in verschillende taken op verschillende gebieden in het bedrijfsleven, en ook in de publieke sector. Uw titel kan zijn, bijvoorbeeld, marketing manager, hoofd van klantrelaties, hoofd van de diensten, verkoop onderhandelaar, project planner, trainer of ondernemer. [-]