BBA Programma in Tornio in Finland

Top Undergraduate Studies in Tornio in Finland 2017/2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Tornio is een stad gelegen in de provincie Lapland, Finland. Het is de thuisbasis van meer dan 20, 000 bewoners. Tornio heeft een geschiedenis die teruggaat naar de Vikingtijd. Het is de thuisbasis van de Tornio University of Applied Sciences.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in Tornio in Finland

Lees meer

BBA In Het Bedrijfsleven Informatietechnologie

Lapland University of Applied Sciences
Campus Voltijd 42 maanden August 2018 Finland Tornio

De BIT Degree-programma geeft studenten de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het werken op het gebied van informatie en communicatietechnologie (ICT). Het doel van dit programma is om specialisten op te voeden in cloud computing, web en mobiele diensten en toepassingen. [+]

Top BBA Programma's in Tornio in Finland. BBA in Business Information Technology De BIT Degree-programma geeft studenten de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het werken op het gebied van informatie en communicatietechnologie (ICT). Het doel van dit programma is om specialisten op te voeden in cloud computing, web en mobiele diensten en toepassingen. Onze afgestudeerden zijn in staat om het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software-systemen, web en mobiele toepassingen. Bovendien, de studenten inzicht in de business idee van cloud computing en software-service delivery-modellen. Onderwijs in het Engels is belangrijk, omdat de mate van internationalisering in de ICT-gebied is enorm. BIT biedt een geweldige kans om te studeren in een internationale omgeving dus het ondersteunen van het leren van verschillende culturen en het verwerven van multicultureel team werkervaring. BIT Degree-programma is gebaseerd op de meest efficiƫnte leer- en onderwijsmethoden. Project-based learning en cursussen waar de studenten krijgt praktische vaardigheden worden benut. Studenten kunnen in contact komen met het bedrijfsleven in de regio, het werken met echte taken van bedrijven. Deze opleiding stimuleert persoonlijke groei, kritisch denken, onderzoeksvaardigheden, en de samenwerking met teamgenoten. [-]