Bachelor of Business Administration in Nairobi in Kenia

Beste Bachelors of Business Administration in Nairobi in Kenia 2017/2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Kenia wordt beschouwd als een van de landen in Afrika met hun topuniversiteit zijn de Universiteit van Nairobi. Vorig jaar heeft de Keniaanse regering, opgewaardeerd 15 instellingen om volledig de status van universiteit in een poging om de toegankelijkheid van de student te verhogen tot deze universiteiten.

Nairobi is de hoofdstad van Kenia. Deze stad staat bekend om zijn goede onderwijsinstellingen en hun gediversifieerde opleidingen. Sommigen van hen zijn Universiteit van Nairobi Kenyatta University, Daystar University en Afrikaanse Nazarene University.

Bachelor of Business Administration Programma's in Nairobi in Kenia

Lees meer

Bachelor Of Business Administration

Africa International University
Campus Voltijd 4 jaar May 2018 Kenia Nairobi

De Bachelor of Business Administration is gericht op het voorbereiden van studenten voor een carrière in het bedrijfsleven en aanverwante gebieden. De mate is bedoeld om studenten te voorzien van een brede bedrijfskundige opleidingen die rekening houdt met de vaardigheden die nodig zijn om uit te voeren als een professional in de dynamische mondiale zakelijke omgeving. [+]

Beste Undergraduate Studies (BBA) in Nairobi in Kenia. Bachelor of Business Administration De Bachelor of Business Administration is gericht op het voorbereiden van studenten voor een carrière in het bedrijfsleven en aanverwante gebieden. De mate is bedoeld om studenten te voorzien van een brede bedrijfskundige opleidingen die rekening houdt met de vaardigheden die nodig zijn om uit te voeren als een professional in de dynamische mondiale zakelijke omgeving. Het programma integreert geloof en de christelijke waarden die studenten in staat stelt om de belangrijke vaardigheden effectieve managers nodig om te overleven en te slagen in de huidige markt te leren. Na succesvolle afronding van de voorgeschreven opleiding voor de Bachelor of Business Administration, zal de afgestudeerde kennis, vaardigheden en capaciteiten om te kunnen hebben verworven: ik. Demonstreer de mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in diverse business ii contexten. Aantonen dat goede kennis van en vaardigheden in het gebruik van fundamentele technologische hulpmiddelen en concepten in de zakelijke praktijken iii. Vertonen ethische en strategisch leiderschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven en aanverwante praktijken iv. Solliciteer kritisch en creatief denken vaardigheden in het oplossen van zakelijke problemen met behulp van zowel kwantitatieve als kwalitatieve analyse v. Toepassing van kennis, vaardigheden en Christus-achtige houdingen in de functionele gebieden van het bedrijfsleven vi. Cultiveren wereldwijde zakelijke praktijken met lokale relevantie en scherpzinnige multiculturele diversiteit en afspraken ... [-]