Bachelor of Business Administration Programma in Marbella in Spanje

Beste Undergraduate Studies (BBA) in Marbella in Spanje 2017/2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee is Marbella stad. Het is een gemeente in de provincie Malaga. De stad is een populaire toeristische bestemming. Het heeft verschillende bezienswaardigheden en musea. Marbella heeft meer dan 100.000 inwoners.

BBA Opleidingen in Marbella in Spanje

Lees meer

BBA Int. Hotel Mgmt

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus Voltijd September 2018 Spanje Marbella

De bacheloropleiding in International Hotel Management bereidt de studenten voor om de wereld van gastvrijheid te betreden met een strategische benadering van zaken, klaar om te leiden en te beheren. [+]

Beste BBA's in Marbella in Spanje. De Bachelor in Business Administration in International Hotel Management bereidt studenten voor op de wereld van de horeca in te voeren. Het combineert geluid theorie en ambachtelijke based learning (practica) met professionele stages in de industrie. In het laatste jaar, studenten een verscheidenheid aan cursussen voor de bedrijfsvoering, algemene opleidingen als keuzevakken, en specifieke cursussen voor hun specialisatie spoor. Additionaly, studenten een breed scala aan cursussen voor de algemene bedrijfsvoering praktijken in gastvrijheid. Specialisaties De BBA-programma richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden van analyse, evaluatie en beeldvorming. Ervaring in de omgang met tal van bestuurlijke vraagstukken, van human resources tot IT besluitvorming. Klassen zijn: strategische marketing, financieel management, opbrengst en revenue management, performance management, HRM planning en ontwikkeling en algemeen vormende vakken. Specialisatie onderwerpen worden tijdens semester 7 geleverd. Op basis van de persoonlijke sterktes en professionele doelen ontdekt door de BBA in International Hotel Management / Hotel Management Diploma stages, studenten kunnen kiezen voor de BBA in International Hotel Management traject dat hun carrière doelstellingen en gebieden van belang past. - Strategisch Human Resources Management - Ondernemerschap en Small & Medium Enterprise Management - Resorts management - Evenementen management Toelatingsvoorwaarden - BBA International Hotel Management 1) Leeftijd - Normaal 18 jaar en ouder. Aanvragers kunnen onder die leeftijd zijn, mits zij 18 jaar zijn op het moment dat zij hun eerste stage start. 2) Onderwijs - een middelbare school diploma of gelijkwaardig. Studenten moeten hebben afgerond (gestaafd met een officieel Certificate /... [-]