Bachelor of Business Administration Programma in Istanbul in Turkije

Top Undergraduate Studies (BBA) in Istanbul in Turkije 2017/2018

Master

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Istanbul is een van de grootste stedelijke agglomeraties in Europa met ongeveer 14 miljoen burgers. Veel van de universiteiten in Turkije zijn er gevestigd of tenminste campussen daar. Het is ook gekend voor particuliere sector hoger onderwijs en bekroonde instituten, vooral voor medische biologie.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in Istanbul in Turkije

Lees meer

Bachelor Of Arts In Business Administration

Özyeğin University
Campus Voltijd 4 jaar September 2017 Turkije Istanbul

De snel veranderende competitieve wereld vereist indivuals die in staat zijn om creatieve kennis te genereren, volledig te benutten en beheren van de waarde van de gegenereerde kennis en blend vandaag 's eisen [+]

Bachelor of Arts in Business Administration

De snel veranderende competitieve wereld vereist indivuals die in staat zijn om creatieve kennis te genereren, volledig te benutten en beheren van de waarde van de gegenereerde kennis en blend vandaag 's eisen van morgen ' s stijgende waarden. De belangrijkste doelstelling van de Undergraduate Business Administration programma is om studenten te voorzien van een management visie gericht op het huidige 's en morgen ' s zakenwereld en senior executive kandidaten die in staat zijn om leidende functies in het bedrijfsleven wereld en ondernemers nemen opvoeden wie zou de drijvende kracht van de economie. Studenten van de Undergraduate Business Administration Program zal deelnemen aan een programma die voornamelijk uit "Algemene vakken " en "Program Cursussen " tijdens de eerste twee jaar.Studenten zullen beginnen om kennis te maken met de specifieke bedrijfssectoren met Inleiding tot sectoren cursussen geleverd onder "Program Cursussen " in de loop van het tweede jaar, en zij zullen voornamelijk te nemen "Major Cursussen " en "Keuzevakken " ontworpen voor de gebieden van specialisatie en sectoren zijn ze geïnteresseerd zijn in, in het derde en vierde jaar. Als studenten zich specialiseren in een bepaalde sector met de "Major Cursussen ", zullen ze verdiepen hun kennis van de sector en deel te nemen in de toegepaste projecten met "sectorale Solutions " cursussen gegeven onder de "Keuzevakken ". Afgezien van hun gebied van specialisatie, zullen de studenten ook in staat om cursussen met betrekking tot de onderwerpen waarin zij zich hebben geïnteresseerd... [-]