BBA Programma in Quad Cities in de Verenigde Staten

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in Quad Cities in de Verenigde Staten 2017/2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Quad Cities zijn de vijf steden, namelijk Davenport, Bettendorf, Rock Island en East Moline. Deze groep ontwikkelde wijten aan de lange geschiedenis van de gemeenschap van deze vijf steden. Quad Cities worden bediend door de moderne instellingen voor hoger onderwijs die het hoger onderwijs in vrijwel alle hedendaagse en oude vakken aanbieden.

BBA Programma's in Quad Cities in de Verenigde Staten

Lees meer

Bachelor In Business Administration

Upper Iowa University
Campus of Online Voltijd September 2017 Verenigde Staten Fayette USA Online Quad Cities Waterloo Des Moines +3 more

Of u nu op zoek zijn naar een loopbaan in de particuliere of publieke ondernemingen, de School of Business major in business administration biedt de vaardigheden te organiseren, te leiden en te plannen, te begrijpen zakelijke functie-integratie ... [+]

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in Quad Cities in de Verenigde Staten. Business Administration Major Waarom studeren Business Administration? Of u nu op zoek zijn naar een loopbaan in de particuliere of publieke ondernemingen, de School of Business major in business administration biedt de vaardigheden om: Organiseren, leiden en plannen Begrijp zakelijke functie-integratie Communiceer en lood effectief Specialiseren of generaliseren je carrière pad Tewerkstelling van zaken toepast, wordt naar verwachting groeien 12,4% 2012-2022 (US Bureau of Labor Statistics) .COURSES Het UIU programma biedt een geïntegreerde curriculum in business administration, waaronder: Personeelszaken operaties Financiën en accounting Consumentengedrag Carrièremogelijkheden Het verkrijgen van een graad in bedrijfskunde aan UIU bereidt je voor op een carrière in: operaties administratieve diensten Training en ontwikkeling Toezicht Small Business Administration Business Administration wordt aangeboden op de volgende Upper Iowa University locaties: Residential Fayette campus Selecteer onderwijscentra Online Programma Eigen tempo opleiding Kies internationale centra [-]