Bachelor of Business Administration Opleiding in Kansas in de Verenigde Staten

Beste Undergraduate Studies in Kansas in de Verenigde Staten 2017/2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Kansas State is een zeer agrarische regio bijnaam "de tarwe staat" of "de zonnebloem staat" te danken aan de grote opbrengsten van deze producten. De staat heeft zevenendertig instellingen, waaronder zes openbare universiteiten die 93.000 studenten tegemoet te komen. Hier worden diverse diploma, master en doctoraat programma's aangeboden.

BBA Programma's in Kansas in de Verenigde Staten

Lees meer

Bedrijfskunde Cursus

The University of Kansas
Campus Voltijd September 2017 Verenigde Staten Lawrence

Het brede scala aan vaardigheden die je door middel van een graad in bedrijfskunde zal verkrijgen kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden. [+]

Top Bachelors of Business Administration in Kansas in de Verenigde Staten. Het brede scala aan vaardigheden die je door middel van een graad in bedrijfskunde zal verkrijgen kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden. Je zult in staat om je carrière voort te zetten op basis van uw interesses zal zijn, terwijl ook wordt voorbereid op een carrière in het hoger management. KU's business administration degree zal u toelaten om te werken in een verscheidenheid aan zakelijke gebieden. Uw communicatieve en leidinggevende vaardigheden zal u een concurrerende kandidaat voor banen high level management te maken. [-]