Bachelor of Business Administration Opleiding in Ulsan in Zuid-Korea

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in Ulsan in Zuid-Korea 2017/2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Ulsan is een metropool in Zuid-Korea. Het is de industriële grootmacht van het land dat de grootste auto-assemblage faciliteit in de wereld. De stad is verdeeld in 4 districten. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Ulsan.

BBA Programma's in Ulsan in Zuid-Korea

Lees meer

Bachelor Of Business Administration

University Of Ulsan
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Zuid-Korea Ulsan

UIBP (Ulsan International Business Program) is een uniek business course waarbij de leerlingen hun zowel academische en praktische kennis door middel van het veld georiënteerd onderwijs systeem zou kunnen ontwikkelen. UIBP cultiveert potentiële zakelijke leiders in deze snel veranderende economie, met de nadruk in Azië. [+]

Top Bachelor of Business Administration Programma's in Ulsan in Zuid-Korea. Weet jij Zuid-Korea? BBP: USD 1,4 biljoen (11e in de wereld) BBP per hoofd van de bevolking: 28.000 USD (28 in de wereld) Handel: USD 1 triljoen (8e in de wereld) Bevolking: 51 miljoen (26 in de wereld) Major Industries: elektrische en elektronische, Automotive, Scheepsbouw, Werktuigbouwkunde, petrochemische, staal, Retail, etc. Multinationals: Samsung, LG, Hyundai, SK, POSCO, Lotte, Hanwha, etc. Kent u ULSAN? Regionaal BBP per hoofd van de bevolking: USD 61.000 (1ste in Korea) Handel: USD 300 miljard (1 in Korea) Bevolking: 1,2 miljoen (7e in Korea) De industriële hoofdstad van Korea; ULSAN Automotive Industry: Hyundai Motor & Aangesloten bedrijven Scheepsbouw Industrie: Hyundai Heavy Industries & Aangesloten bedrijven Petrochemische industrie: SK, S-Oil, LG, aangesloten bedrijven, enz. * Meer dan 2.000 bedrijven actief zijn in en rond Ulsan. Ontwikkel je toekomstige carrière in Ulsan met de Universiteit van Ulsan. UNIVERSITEIT VAN ULSAN (UoU) IN HET KORT Vestiging: Jaar 1970 Oprichter: Ju-yung CHUNG (oprichter van HYUNDAI Group) Governance: Hyundai Heavy Industries (HHI) Ere-kanselier: Mong-joon CHUNG (grootaandeelhouder van HHI) Kanselier: Chung Kil Chung (voormalig presidentieel stafchef, Korea) President: Yeon Cheon OH (voormalig voorzitter van Seoul National University) officiële Ranking 90 in de wereld (2015 DE 100 jonger dan 50 Rankings) 8 in Korea (2015 CWTS Leiden Rankings) 9 in Korea (2015 THE World University Rankings) 11e in Korea, 85 in Azië (2015 DE Asia University Rankings) Sterkte: Industrie-Universitaire Samenwerking Professional Stage & Factory Training Actieve Career Development Service Distinguished Programmes bedrijfskunde Mechanical &... [-]