Bachelor of Business Administration in Luzern in Zwitserland

Beste BBA Opleidingen in Luzern in Zwitserland 2017/2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Luzern, ook wel bekend als Luzern, is de thuisbasis van de universiteit van de lerarenopleiding Centraal-Zwitserland, en biedt 15 verschillende lerarenopleidingen op universitair niveau. Er is ook de universiteit van Luzern, jongste in Zwitserland - opgericht in 2000.

Bachelor of Business Administration Programma's in Luzern in Zwitserland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration In Hospitality Management (hem - Hotel Instituut Montreux)

Swiss Education Group
Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Zwitserland Montreux Neuchatel Leysin Luzern Bouveret Brik +5 more

De aantrekkelijke combinatie van Zwitserse gastvrijheid praktijken en Amerikaanse management expertise wordt onderwezen in een intensief programma waarmee je afstuderen in slechts drie jaar met de Zwitserse en Amerikaanse kwalificaties en met een specialisatie in Finance, Marketing, Human Resource Management of Luxury Business Management. [+]

Top Bachelors of Business Administration in Luzern in Zwitserland. Bachelor of Business Administration in Hospitality Management De aantrekkelijke combinatie van Zwitserse gastvrijheid praktijken en Amerikaanse management expertise wordt onderwezen in een intensief programma waarmee je afstuderen in slechts drie jaar met de Zwitserse en Amerikaanse kwalificaties en met een specialisatie in Finance, Marketing, Human Resource Management of Luxury Business Management. Om een ​​hotel en hospitality management graden te bereiken en uitgegroeid tot een bachelor je nodig hebt om het volgende programma bij te wonen: Jaar 1 Food & Beverage en Rooms Division management Stage term 1 (11 weken) term 2 (11 weken) term 3 (11 weken) Betaalde stage in Zwitserland of wereldwijd (4-6 maanden) Swiss Diploma in Hotel Operations Management Jaar 2 Management Applicatie en Specialisatie Stage Term 4 (11 weken) Term 5 (11 weken) Betaalde stage in Zwitserland of wereldwijd (4-6 maanden) Zwitserse Hoger Diploma in International Hotel Management (met specialisatie) Jaar 3 Hospitality Management en International Business Term 6 (11 weken) Term 7 (11 weken) Zwitserse HIM Bachelor of Business Administration in Hospitality Management (met specialisatie) Amerikaanse Bachelor of Business Administration in Hospitality Management De Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt door de Northwood University, die is geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen, een van de regionale accreditatieorganisaties voor het hoger onderwijs in de Verenigde Staten erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Hotel Institute Montreux ook awards zijn eigen afzonderlijke graad bevestiging van de succesvolle afronding... [-]