BBA Opleiding in Neuchâtel in Zwitserland

Beste Bachelors of Business Administration in Neuchâtel in Zwitserland 2017/2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Zwitserland (Duits: Schweiz, Frans: Suisse, Italiaans: Svizzera, Romaans:. Svizra Zwitserland heeft een aantal van de wereldberoemde universiteiten zoals ETH in Zürich, EPFL in Lausanne, IHEID in Genève, Universiteit van Lausanne of de Universiteit van St. Gallen. Houd in gedachten, het 's veel beter om de lokale taal te spreken, dus als je kunt ' t spreken het Frans, Duits of Italiaans, beter gaan voor een taalcursus eerste.

Neuchâtel ligt in het Franstalige deel van Zwitserland en het is de thuisbasis van de Universiteit van Neuchâtel, het aanbieden van cursussen in de humane wetenschappen, recht, theologie, natuurwetenschappen en economie. Er zijn ook acht grote bibliotheken.

BBA Opleidingen in Neuchâtel in Zwitserland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration In Hospitality Management (hem - Hotel Instituut Montreux)

Swiss Education Group
Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Zwitserland Montreux Neuchatel Leysin Luzern Bouveret Brik +5 more

De aantrekkelijke combinatie van Zwitserse gastvrijheid praktijken en Amerikaanse management expertise wordt onderwezen in een intensief programma waarmee je afstuderen in slechts drie jaar met de Zwitserse en Amerikaanse kwalificaties en met een specialisatie in Finance, Marketing, Human Resource Management of Luxury Business Management. [+]

Beste BBA Programma's in Neuchâtel in Zwitserland. Bachelor of Business Administration in Hospitality Management De aantrekkelijke combinatie van Zwitserse gastvrijheid praktijken en Amerikaanse management expertise wordt onderwezen in een intensief programma waarmee je afstuderen in slechts drie jaar met de Zwitserse en Amerikaanse kwalificaties en met een specialisatie in Finance, Marketing, Human Resource Management of Luxury Business Management. Om een ​​hotel en hospitality management graden te bereiken en uitgegroeid tot een bachelor je nodig hebt om het volgende programma bij te wonen: Jaar 1 Food & Beverage en Rooms Division management Stage term 1 (11 weken) term 2 (11 weken) term 3 (11 weken) Betaalde stage in Zwitserland of wereldwijd (4-6 maanden) Swiss Diploma in Hotel Operations Management Jaar 2 Management Applicatie en Specialisatie Stage Term 4 (11 weken) Term 5 (11 weken) Betaalde stage in Zwitserland of wereldwijd (4-6 maanden) Zwitserse Hoger Diploma in International Hotel Management (met specialisatie) Jaar 3 Hospitality Management en International Business Term 6 (11 weken) Term 7 (11 weken) Zwitserse HIM Bachelor of Business Administration in Hospitality Management (met specialisatie) Amerikaanse Bachelor of Business Administration in Hospitality Management De Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt door de Northwood University, die is geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen, een van de regionale accreditatieorganisaties voor het hoger onderwijs in de Verenigde Staten erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Hotel Institute Montreux ook awards zijn eigen afzonderlijke graad bevestiging van de succesvolle afronding van Northwood... [-]