close

Filters

Resultaten weergeven

BBA Opleidingen in Rechten 2020/2021

De meeste Bachelor of Business Administration-graden richten zich primair op zakelijke cursussen. Veel scholen bieden concentraties zoals internationaal zakendoen, financiën of personeelsbeheer waarin deelnemers kunnen specialiseren. Het is een bachelordiploma dat doorgaans vier jaar full-time studie vereist om te verdienen. Wat is een BBA in de rechten? Deze interdisciplinaire graad met een pa… Meer informatie

De meeste Bachelor of Business Administration-graden richten zich primair op zakelijke cursussen. Veel scholen bieden concentraties zoals internationaal zakendoen, financiën of personeelsbeheer waarin deelnemers kunnen specialiseren. Het is een bachelordiploma dat doorgaans vier jaar full-time studie vereist om te verdienen.

Wat is een BBA in de rechten? Deze interdisciplinaire graad met een parallelle concentratie in zakelijke en juridische studies. Geleerden volgen meestal vakken in zowel het bedrijfsleven als de rechten. Sommige klassen waaruit u kunt kiezen, zijn onder meer de volgende principes: financiële boekhouding, bedrijfsanalyses, operations management, onderhandeling, ondernemingsrecht, internationaal ondernemingsrecht, ondernemingsrecht en juridische aspecten van vastgoedtransacties. Afgestudeerden vertrekken meestal met een gevarieerde kennisbasis over een verscheidenheid van onderwerpen met betrekking tot business en recht.

Wetgeleerden hebben de neiging een beter begrip te ontwikkelen van wetten die hun leven vormgeven. Dit kan je als afgestudeerde met een BBA in de rechten voorzien van de vaardigheden om juridische situaties waarin je je bevindt beter te begrijpen. Studenten leren vaak om complexe ideeën beter te communiceren en vaardigheden te ontwikkelen als leiders. Deze vaardigheden kunnen snelle loopbaanontwikkelingen mogelijk maken.

Een BBA in de rechten is een populaire graad aangeboden op vele scholen verspreid over de hele wereld. Collegegeld en kosten kunnen variëren van instelling tot instelling. De beste manier om actie te ondernemen is contact op te nemen met universiteiten voor een meer gedetailleerde uitsplitsing van de kosten.

Een BBA in Law heeft als doel om individuen voor te bereiden op een breed scala aan zakelijke bezigheden. Het kan loopbanen op gebieden zoals compliance, human resources, financiën en boekhouding, risicobeheer, algemene zaken, gezondheidszorg, beheer door overheid of non-profitorganisaties vergemakkelijken. Het is ook een geweldige basis voor diegenen die een professionele rechtenstudie willen volgen. Een student kan gekwalificeerd zijn om een ​​functie als juridisch medewerker, escrow officer, human resources specialist of titel examinator te bekomen.

BBA in de rechten is een populaire graad aangeboden door veel verschillende universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Wroclaw
Wrocław , Polen

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Administratie en Economie aan de University of Wroclaw , met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars ... +

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Administratie en Economie aan de University of Wroclaw , met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, heeft de eer u te verwelkomen in Business and Administration, driejarige bacheloropleiding aan de orde voor toekomstige leiders van de zakenwereld. Het programma is ontworpen voor maximale flexibiliteit. Alle studenten volgen dezelfde programmastructuur gedurende de eerste twee jaar. In het derde jaar beginnen de studenten hun specialisatiecursus voor een van de opties. -
BBA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op