Filter
Business Administratie
Roemenië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in Roemenië 2019

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

BBA's in Roemenië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Tijdens de 6 semesters, bachelor studenten hebben betrekking op de belangrijkste thema's die ze nodig hebben voor het verwerven van geïntegreerde en complexe vaardigheden ... [+]

Tijdens de 6 semesters, bachelor studenten hebben betrekking op de belangrijkste thema's die ze nodig hebben voor het verwerven van geïntegreerde en complexe vaardigheden die nodig zijn door een goede middle manager. Theorie en praktijk worden gecombineerd door middel van interactieve leermethoden, case studies, en door middel van stage in het 4e semester.

De onderwerpen richten verschillende gebieden: economie, informatica, wiskunde en statistiek, ondernemingsrecht, management, marketing, boekhouding, financiën, en econometrie.

Toelatingseisen

Voorafgaand aan de aanvraag, moet de EU en niet-EU-kandidaten hun diploma erkend door het Ministerie van Onderwijs hebben.

1 ... [-]
Roemenië Cluj-Napoca
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bucharest

In de complexe en gecompliceerde economische omgeving waarin we leven, zijn mensen meer en meer bereid om de uitdagingen waar een bedrijf voor staat te begrijpen en uit t ... [+]

Cursussen met Engelse les.

In de complexe en gecompliceerde economische omgeving waarin we leven, zijn mensen meer en meer bereid om de uitdagingen die elk bedrijf tegenkomt te begrijpen en uit te dagen. Het vermogen om contexten te beoordelen en te reageren op de transformaties waaraan een organisatie onderworpen is, is in toenemende mate een instrument dat moet worden gevonden op de lijst met vaardigheden van elke afgestudeerde economie. Of een dergelijke afgestudeerde van plan is een nieuw bedrijf te openen of voor een bestaand bedrijf te werken, een diploma van een bedrijfskunde is een vereiste voor het trainen en ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Het begrijpen van het management van de organisatie, de manier waarop dit besluitvormingsproces werkt en het beheren van alle soorten activa zijn slechts enkele van de elementen die het voorgestelde programma beoogt aan de deelnemers te geven door hun kansen te benutten om een ​​positie te verwerven. de arbeidsmarkt groeien.... [-]

Roemenië Boekarest
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands