BBA in Boekarest in Roemenië

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in Boekarest in Roemenië 2018

Master

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

Boekarest is de hoofdstad van Roemenië en is een culturele, financiële en industriële centrum van het land. Boekarest is ook de grootste stad in Roemenië, met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft 34 campussen 16 van deze zijn openbare universiteiten.

BBA Opleidingen in Boekarest in Roemenië

Lees meer

Afgestudeerd In Bedrijfskunde

University of Bucharest
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Roemenië Boekarest

In de complexe en gecompliceerde economische omgeving waarin we leven, zijn mensen meer en meer bereid om de uitdagingen waar een bedrijf voor staat te begrijpen en uit te dagen. [+]

Cursussen met Engelse les.

In de complexe en gecompliceerde economische omgeving waarin we leven, zijn mensen meer en meer bereid om de uitdagingen die elk bedrijf tegenkomt te begrijpen en uit te dagen. Het vermogen om contexten te beoordelen en te reageren op de transformaties waaraan een organisatie onderworpen is, is in toenemende mate een instrument dat moet worden gevonden op de lijst met vaardigheden van elke afgestudeerde economie. Of een dergelijke afgestudeerde van plan is een nieuw bedrijf te openen of voor een bestaand bedrijf te werken, een diploma van een bedrijfskunde is een vereiste voor het trainen en ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Het begrijpen van het management van de organisatie, de manier waarop dit besluitvormingsproces werkt en het beheren van alle soorten activa zijn slechts enkele van de elementen die het voorgestelde programma beoogt aan de deelnemers te geven door hun kansen te benutten om een ​​positie te verwerven. de arbeidsmarkt groeien.... [-]