Filter
Business Administratie
Roemenië Boekarest Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies in de Verenigde Boekarest in Roemenië 2019

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Boekarest is de hoofdstad van Roemenië en is een culturele, financiële en industriële centrum van het land. Boekarest is ook de grootste stad in Roemenië, met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft 34 campussen 16 van deze zijn openbare universiteiten.

Undergraduate Studies in de Verenigde Boekarest in Roemenië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Bucharest

In de complexe en gecompliceerde economische omgeving waarin we leven, zijn mensen meer en meer bereid om de uitdagingen waar een bedrijf voor staat te begrijpen en uit t ... [+]

Cursussen met Engelse les.

In de complexe en gecompliceerde economische omgeving waarin we leven, zijn mensen meer en meer bereid om de uitdagingen die elk bedrijf tegenkomt te begrijpen en uit te dagen. Het vermogen om contexten te beoordelen en te reageren op de transformaties waaraan een organisatie onderworpen is, is in toenemende mate een instrument dat moet worden gevonden op de lijst met vaardigheden van elke afgestudeerde economie. Of een dergelijke afgestudeerde van plan is een nieuw bedrijf te openen of voor een bestaand bedrijf te werken, een diploma van een bedrijfskunde is een vereiste voor het trainen en ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Het begrijpen van het management van de organisatie, de manier waarop dit besluitvormingsproces werkt en het beheren van alle soorten activa zijn slechts enkele van de elementen die het voorgestelde programma beoogt aan de deelnemers te geven door hun kansen te benutten om een ​​positie te verwerven. de arbeidsmarkt groeien.... [-]

Roemenië Boekarest
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands