Filter
Business Administratie
Saoedi-Arabië Djedda Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors of Business Administration in de Verenigde Djedda in Saudi Arabië 2019

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Saudi-Arabië, officieel bekend als het Koninkrijk van Saudi-Arabië, is de grootste Arabische staat in West-Azië door landoppervlak en de tweede grootste in de Arabische wereld. Saudi-Arabië wordt gediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Saudi Arabian Airlines, vaak door zijn Arabische naam Saudia genoemd.

Gelegen in de westelijke provincie van Saoedi-Arabië is Jeddah. De stad is een grote stad in die regio en de belangrijkste deur naar de islamitische heilige stad - Mekka. Jeddah is een stad van de kunsten, de thuisbasis van een tiental musea en open-air art.

Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Djedda in Saudi Arabië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Saoedi-Arabië
Djedda
Studievorm
Tempo
King Abdulaziz University, Faculty of Economics & Administration FEA

Om een ​​bachelor's degree in Business Administration, zijn studenten verplicht om 42 eenheden (14 gangen) met een GPA van ten minste 3,75 te voltooien op een schaal van ... [+]

Bachelor in Business Administration Om een ​​bachelor's degree in Business Administration, zijn studenten verplicht om 42 eenheden (14 gangen) met een GPA van ten minste 3,75 te voltooien op een schaal van 5, zoals dit is een vereiste van de Koning Abdul Aziz Universiteit graduate studies regelgeving. Die 42 eenheden (14 gangen) zijn onderverdeeld in de vol - gende manier: A. Verplichte vakken van 30 eenheden (10 lessen) B. Keuzevakken van 9 eenheden (10 lessen) C. Research Project van 3 eenheden (1 natuurlijk)

[-]
Saoedi-Arabië Djedda
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands