$close

Filters

Resultaten weergeven

BBA Opleidingen in Social Media 2022

Een Bachelor of Business Administration is beschikbaar voor aankomende studenten die een middelbare schooldiploma hebben behaald of een equivalent daarvan. Deze undergraduate-graad biedt zakelijke fundamenten en hun praktische toepassing in werkomgevingen. De gemiddelde tijd voor het voltooien van het programma is drie tot vijf jaar. Wat is een BBA in sociale media? Het programma combineert mark… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration is beschikbaar voor aankomende studenten die een middelbare schooldiploma hebben behaald of een equivalent daarvan. Deze undergraduate-graad biedt zakelijke fundamenten en hun praktische toepassing in werkomgevingen. De gemiddelde tijd voor het voltooien van het programma is drie tot vijf jaar.

Wat is een BBA in sociale media? Het programma combineert marketingfundamentals en theorie met de praktische rol die digitale media en communicatie spelen in zakelijke toepassingen in de echte wereld. Cursussen kunnen zich richten op kwantitatieve en kwalitatieve analytische hulpmiddelen, personeelsbeheer en marketing. Curricula kunnen algemene psychologie, principes van sociologie en ontwikkeling van webgebaseerde applicaties omvatten. De programmaconcentratie kan worden aangepast, zodat studenten zich kunnen concentreren op specifieke interessegebieden, zoals onroerend goed, marketingcommunicatie, financiën of energie, olie en gas.

Personen die een sociale media-graad behalen, kunnen tijdens het programma diverse overdraagbare vaardigheden verwerven. Leiderschaps- en communicatievaardigheden kunnen worden gebruikt om iemands visie te communiceren bij het inspireren van medewerkers. Organisatorische vaardigheden kunnen ten goede komen aan het persoonlijk en beroepsleven.

Op bèta-niveau opleidingen voor sociale media zijn beschikbaar op hogescholen en universiteiten wereldwijd. De kosten kunnen variëren op basis van locatie en concentratie. Toekomstige studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met scholen voor de meest actuele curriculum- en financiële hulppakketten.

Een bachelor in bedrijfskunde in sociale media bereidt studenten voor op banen die gebruikmaken van de meest recente analytische hulpmiddelen en digitale mediatechnieken. Individuen kunnen worden ingehuurd voor functies zoals projectleiders van sociale media, webontwikkelaars, interactieve inhoudspecialisten en digitale ontwerpers. Succesvolle kandidaten kunnen een hogerbetaalde carrière verdienen als managers en directeuren. Personen die hun opleiding willen voortzetten, kunnen doorgaan met een postgraduaat.

Een Bachelor of Business Administration kan succesvolle carrières lanceren in verschillende arena's op het gebied van digitale en sociale media. Handige online en on-site lessen zijn in trek. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
European University Cyprus
Nicosia, Cyprus

De BBA in Marketing Communications en Social Media combineert de theorie en praktijk van marketing met een goed begrip van de rol van communicatie bij het bevorderen van zakel ... +

De BBA in Marketing Communications en Social Media combineert de theorie en praktijk van marketing met een goed begrip van de rol van communicatie bij het bevorderen van zakelijke belangen in een nieuwe mediaomgeving. Studenten krijgen een stichting in de beginselen van het gedrag van de consument, hoe de markten voor producten en diensten worden gevormd en verandering, en organisatorische reacties op de behoeften van de klant en voorkeuren. Het programma is gericht op de rijke mix van vaardigheden die nodig zijn van effectieve marketing executives, waaronder analytische en data management vaardigheden, en geavanceerde communicatie vaardigheden van digitale marketing strategie en het beheer van sociale media en online communities te ontwikkelen. -
BBA
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online