2 BBA Opleidingen in Sport Business Management 2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een mate die in de hoge vraag en is ook een doel voor veel studenten. Deze graad is bedoeld om fundamentele zakelijke vaardigheden en kennis, in aanmerking studenten om een ​​succesvolle zakelijke carrière maken en helpen studenten over te gaan tot verdere studies. Wat is een BBA in Sport Business Management? Een BBA in Sport Business Managem… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een mate die in de hoge vraag en is ook een doel voor veel studenten. Deze graad is bedoeld om fundamentele zakelijke vaardigheden en kennis, in aanmerking studenten om een ​​succesvolle zakelijke carrière maken en helpen studenten over te gaan tot verdere studies.

Wat is een BBA in Sport Business Management? Een BBA in Sport Business Management is een undergraduate-business administration diploma met een nadruk op de professionele sport-industrie. Studenten vaak leren hoe business principles gelden voor professionele sport. Net als de meeste BBA graden, kan het programma worden aangepast aan een gespecialiseerd gebied van de bedrijfsvoering, met inbegrip van sales promotion management, event management, zakelijke onderhandelingen, en onderzoek en analyse.

Naast de fundamentele business principles, een BBA in Sports Business Management programma leert studenten waardevolle vaardigheden van toepassing op vele gebieden van het leven.Deze omvatten het beheer, plannen en organiseren, promotie en personeel alsmede onderzoek en analyse.

De lessen van dit programma is afhankelijk van de gekozen instelling en de tijd die nodig is om de mate af te ronden. Aankomende studenten moeten programma's zorgvuldig onderzoek en kies degene die het beste past bij hun doelstellingen en budgetten.

Afgestudeerden van sport business management programma's hebben vaak een breed scala aan carrièremogelijkheden. Ze kunnen worden in de hoge vraag voor verschillende zakelijke functies bij professionele sportteams, individuele sporters, sportlocaties en sportorganisaties. Afgestudeerden kunnen ook een carrière na te streven in bijna elke sport, van biljart en worstelen met autoracen. Het gebied van de nadruk zal een belangrijke bepalende factor, waar afgestudeerden richten hun carrière zijn, maar er zijn meestal verschillende opties beschikbaar.

Sport business management vereist zowel kennis van zaken en sport kennis.Mensen met deze vaardigheden kunnen vaak kijken uit naar een succesvolle carrière op dit gebied. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Northwood University
Midland, Verenigde Staten

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers.

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers. -
BBA
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
ESM, Ecole de Management et de Communication
Geneva, Zwitserland

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters.

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters. -
BBA
Voltijd
Deeltijd
7 semesters
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here