3 Bachelors of Business Administration (BBA's) in Sport Business 2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een van de meest nuttige opleidingen een student kan nastreven. Het is bedoeld om diepgaande kennis van de zakelijke vaardigheden en kunnen studenten voor een succesvolle zakelijke carrière en de geloofsbrieven te bereiden op hun opleiding in een masteropleiding voort te zetten. Wat is een BBA in Sport Business? Een BBA in Sport Business is een u… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een van de meest nuttige opleidingen een student kan nastreven. Het is bedoeld om diepgaande kennis van de zakelijke vaardigheden en kunnen studenten voor een succesvolle zakelijke carrière en de geloofsbrieven te bereiden op hun opleiding in een masteropleiding voort te zetten.

Wat is een BBA in Sport Business? Een BBA in Sport Business is een undergraduate-business administration diploma met een nadruk op de professionele sport-industrie. Studenten leren vaak algemene zakelijke vaardigheden die kunnen worden toegepast op professionele sport. De mate kan worden afgestemd op de specifieke vakgebieden, zodat de student kan afstuderen met gedetailleerde kennis in een gekozen gebied. Voorbeelden van dergelijke gebieden zijn promoties, event management, zakelijke onderhandelingen, woordvoerder relaties en entertainment marketing.

Een BBA in Sport Business programma leert elementaire zakelijke principes die ook geldt voor de sport-industrie, maar programma's kunnen ook vaardigheden van toepassing zijn op andere gebieden te geven. Vaardigheden, zoals management, planning, organisatie, onderzoek en analyse zijn vaak nuttig in alle facetten van het leven.

Collegegeld voor dit programma varieert. De mate kan worden verdiend in zo weinig als drie jaar, afhankelijk van de individuele studielast genomen. Verschillende instellingen zullen ook verschillende collegegeld tarieven. Aankomende studenten moeten beschikbare programma's onderzoek en kies degene die het beste aansluit bij hun behoeften.

Carrière in de sport het bedrijfsleven zijn net zo gevarieerd als de sportwereld zelf. Afgestudeerden kunnen werken voor een team in verschillende capaciteiten, toezicht zakelijke belangen van een professionele atleet, of bevorderen sportlocaties. Of, kunnen ze werken voor organisaties als NFL, NBA, of de Special Olympics. Afgestudeerden kunnen ook een carrière na te streven in bijna elke sport, van de autosport te biljarten.

Een BBA in Sport Business is een goede keuze voor mensen die een carrière in het bedrijfsleven en liefde sport willen. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Nest Academy, India
Jaipur, India

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is the best course to kickstart one’s career in the Sports Industry. It is a comprehensive course that prepares student ... +

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is the best course to kickstart one’s career in the Sports Industry. It is a comprehensive course that prepares students for the myriad responsibilities of the sports management profession in the 21st century. This course focuses on creating a strong knowledge base with the application of theory, principles, and practices of business in the sports industry. -
BBA
Voltijd
3 jaren
Engels
jul 2020
30 jun 2020
Campus
 
Northwood University
Midland, Verenigde Staten

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers.

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers. -
BBA
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
ESM, Ecole de Management et de Communication
Geneva, Zwitserland

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters.

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters. -
BBA
Voltijd
Deeltijd
7 semesters
Campus