BACHELORSTUDIES

3 Bachelors of Business Administration (BBA's) in Sport Business 2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een van de meest nuttige opleidingen een student kan nastreven. Het is bedoeld om diepgaande kennis van de zakelijke vaardigheden en kunnen studenten voor een succesvolle zakelijke carrière en de geloofsbrieven te bereiden op hun opleiding in een masteropleiding voort te zetten.

Wat is een BBA in Sport Business? Een BBA in Sport Business is een undergraduate-business administration diploma met een nadruk op de professionele sport-industrie. Studenten leren vaak algemene zakelijke vaardigheden die kunnen worden toegepast op professionele sport. De mate kan worden afgestemd op de specifieke vakgebieden, zodat de student kan afstuderen met gedetailleerde kennis in een gekozen gebied. Voorbeelden van dergelijke gebieden zijn promoties, event management, zakelijke onderhandelingen, woordvoerder relaties en entertainment marketing.

Een BBA in Sport Business programma leert elementaire zakelijke principes die ook geldt voor de sport-industrie, maar programma's kunnen ook vaardigheden van toepassing zijn op andere gebieden te geven. Vaardigheden, zoals management, planning, organisatie, onderzoek en analyse zijn vaak nuttig in alle facetten van het leven.

Collegegeld voor dit programma varieert. De mate kan worden verdiend in zo weinig als drie jaar, afhankelijk van de individuele studielast genomen. Verschillende instellingen zullen ook verschillende collegegeld tarieven. Aankomende studenten moeten beschikbare programma's onderzoek en kies degene die het beste aansluit bij hun behoeften.

Carrière in de sport het bedrijfsleven zijn net zo gevarieerd als de sportwereld zelf. Afgestudeerden kunnen werken voor een team in verschillende capaciteiten, toezicht zakelijke belangen van een professionele atleet, of bevorderen sportlocaties. Of, kunnen ze werken voor organisaties als NFL, NBA, of de Special Olympics. Afgestudeerden kunnen ook een carrière na te streven in bijna elke sport, van de autosport te biljarten.

Een BBA in Sport Business is een goede keuze voor mensen die een carrière in het bedrijfsleven en liefde sport willen. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Sport Business Filter

Bachelor in de handelswetenschappen in sportmanagement

Nest Academy, India
BBA
jul 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is de beste cursus om je carrière in de sportindustrie een kickstart te geven. Het is een uitgebreide cursus die studen ...

Lees meer

Entertainment, sport en promotie beheer

Northwood University
BBA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers.

Lees meer

Bachelor in Management marketing sport studies

ESM, Ecole de Management et de Communication
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
7 semesters
Campus

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters.

Lees meer