BACHELORSTUDIES

3 Bachelors of Business Administration in Sport 2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) graad is een doel voor veel studenten. Deze graad biedt essentiële zakelijke vaardigheden en kennis, die studenten in staat stellen om een ​​succesvolle zakelijke carrière maken of gaan naar verdere studies.

Wat is een BBA in de sport? Een BBA in Sport is een undergraduate business administration diploma met een focus op de kernactiviteiten en hoe ze van toepassing zijn in een real-life sport industrie omgeving. Studenten kunnen in wezen leren de achter-de-schermen bedrijf van professionele sport. Het programma kan worden afgestemd op het specifieke gebied van de industrie waarin studenten geïnteresseerd zijn, met inbegrip van public relations, entertainment marketing, sales promotion management, event management en zakelijke onderhandelingen.

Een BBA in Sport kan waardevolle sociale vaardigheden, zoals het organiseren, de planning, het beheer, promotie en personeel te voorzien. Deze vaardigheden kunnen de middelen om een ​​succesvolle carrière in de professionele sport-industrie te creëren.Een zekere mate kan ook helpen een persoon te verdienen een hoger salaris.

De kosten van de opleiding zal variëren per instelling, het programma en de locatie. Aankomende studenten moeten programma's zorgvuldig onderzoek en kies degene die het beste past bij hun individuele doelen, wensen en budget.

Afgestudeerden van dit programma hebben vaak een grote verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Mogelijkheden zijn carrière met professionele teams of atleten in verschillende capaciteiten, zoals business en event managers, consultants publieke relaties, marktonderzoekers, en woordvoerders. Afgestudeerden kunnen ook een carrière met sportfaciliteiten na te streven als event planners en promotors, of ze kunnen kiezen in de verkoop en marketing te gaan. Geleerden hebben ook de mogelijkheid van het werken voor specifieke sportorganisaties als goed, zoals het Olympisch Comité of het WK Skiën Championship.

Een BBA in de sport kunnen de studenten voor te bereiden op een carrière in de vele aspecten van de professionele sport-industrie.Als u geïnteresseerd bent om meer te leren zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Sport Filter

Bachelor in de handelswetenschappen in sportmanagement

Nest Academy, India
BBA
jul 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is de beste cursus om je carrière in de sportindustrie een kickstart te geven. Het is een uitgebreide cursus die studen ...

Lees meer

Entertainment, sport en promotie beheer

Northwood University
BBA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers.

Lees meer

Bachelor in Management marketing sport studies

ESM, Ecole de Management et de Communication
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
7 semesters
Campus

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters.

Lees meer