BACHELORSTUDIES

3 BBA's in Sportmanagement 2020

De middelbare school afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een carrière in het bedrijfsleven vaak kiezen voor een Bachelor of Business Administration of BBA na te streven. Dit is een vierjarig programma dat de algemene zakelijke opvoeding evenals meer geavanceerde cursussen kunnen in een specifiek vakgebied.

Wat is een BBA in Sport Management? Het doel van dit soort programma's is om de deelnemers over het zakelijke aspect van de middelbare school, universiteit en professionele sport te leren. Sommige cursussen, zoals boekhouding, marketing, financiën en recht, kunnen zich richten op het bedrijfsleven. Anderen zullen meer specifiek gericht zijn op de atletische industrie. Studenten kunnen evenement promotie, de productie van sportkleding, het beheer van sportorganisaties, mediarelaties en het werven bestuderen. Dit is een uitstekende mate voor iedereen met een sterke interesse in atletiek en het bedrijfsleven.

Er zijn veel voordelen aan een graad in sportmanagement. Deelnemers kunnen waardevolle leiderschap, communicatie en financiële vaardigheden te verwerven.Daarnaast kan het afstuderen van een sport management programma de deuren te openen om een ​​verscheidenheid aan spannende carrièremogelijkheden.

Een bachelor's degree kan kostbaar of heel goedkoop zijn, afhankelijk van waar een student kiest om zijn of haar opleiding en hoe lang het duurt om te voltooien krijgen. Aankomende studenten kunnen meer informatie over collegegeld kosten van de universiteit van hun keuze.

Er zijn veel carrières geopend aan de afgestudeerde van een sport management programma. Men kan een atletische directeur van een openbare of particuliere school, buurthuis of universiteit geworden. Een andere kan werken als een sport-agent of een sportdirecteur vinden. Veel afgestudeerden kiezen om te werken in de sport marketing, public relations of game-dag operaties. Er zijn ook banen beschikbaar in de sport promoties, event management en recreatieve management. Sommige banen kan betrekking hebben op een specifieke sport, zoals voetbal, voetbal, basketbal of hockey, terwijl anderen zullen omgaan met een verscheidenheid aan sporten.

Er zijn vele opties beschikbaar voor aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in een BBA in Sport Management. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

3 Resultaten in Sportmanagement Filter

Bachelor in de handelswetenschappen in sportmanagement

Nest Academy, India
BBA
jul 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is de beste cursus om je carrière in de sportindustrie een kickstart te geven. Het is een uitgebreide cursus die studen ...

Lees meer

Entertainment, sport en promotie beheer

Northwood University
BBA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers.

Lees meer

Bachelor in Management marketing sport studies

ESM, Ecole de Management et de Communication
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
7 semesters
Campus

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters.

Lees meer