Filter
Business Administratie
Swaziland Mbabane

Top BBA's in de Verenigde Mbabane in Swaziland 2019

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Swaziland is de thuisbasis van een aantal universiteiten en hogescholen. Er is een breed scala aan programma's beschikbaar voor diegenen die het hoger onderwijs, met een aantal van deze scholen vooral gericht op gebieden zoals verpleging en onderwijs.

Mbabane stad heeft een bevolking net onder 100.000 mensen. Het is de 2e grootste stad in Swaziland. Het is een commercieel centrum voor de omliggende regio's. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Swaziland campus tak.

BBA Programma's in de Verenigde Mbabane in Swaziland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Swaziland
Mbabane
Studievorm
Tempo
Esami Business School

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan ... [+]

Beste Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Mbabane in Swaziland. Structuur

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan het einde van het programma in hun organisaties leidinggevende functies in zakelijke administratie kunnen uitvoeren. Verder biedt het programma gelegenheid voor afgestudeerden die zich willen inschrijven voor verdere studies aan Masters in Business Administration (MBA) of andere post-graduate programma's.

Het BBA-programma wordt 's avonds van 17.00 uur tot 22.00 uur aangeboden. De lessen duren twee tot drie weken in elke twee en een half tot drie maanden.... [-]

Swaziland Mbabane
September 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands