Filter
Business Administratie
Tunesië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BBA Opleidingen in Tunesië 2019

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Tunesië, officieel de Republiek Tunesië, is het kleinste land in Noord-Afrika. Het is een Maghreb land begrensd door Algerije in het westen, Libië naar het zuidoosten en de Middellandse Zee naar het noorden en oosten. Op universitair niveau in Tunesië de eerste cyclus van studies in de academische stroom is van twee jaar, die leidt tot de toekenning van diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

BBA's in Tunesië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

South Mediterranean University

SMU-MSB is de enige privé-universiteit in Tunesië, waar de taal van het onderwijs puur Engels is. MSB is niet alleen nationaal geaccrediteerd, maar ook trots op het ontva ... [+]

U hebt de keuze uit drie streams: Frans, tweetalig (Engels en Frans) of drietalig (Engels, Frans en Spaans).

Het 2 2-programma biedt studenten de mogelijkheid om de eerste twee jaar van de "Bachelor of Business Administration-BBA" te voltooien bij MSB in Tunis en vervolgens over te dragen aan HEC Montreal in Canada om de laatste twee resterende jaren te behalen en een dubbele graad te behalen: de bachelor mate van HEC Montréal en de licentiegraad van MSB.

Halverwege het programma kun je een specialisatie selecteren:

Toegepaste economieBedrijfsanalyse (informatietechnologieën)Business IntelligenceEconomie, financiën en wiskundeondernemerschapFinanciënHuman Resources ManagementInternationale zakenLogistiek en Operations ManagementBeheerProfessionele boekhoudingProject managementKwantitatieve managementtechniekenSustainable Development Management... [-]
Tunesië Tunis
Open Inschrijving
Voltijd
4 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands