Filter
Bedrijfskunde
Turkije İzmir Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies in de Verenigde İzmir in Turkije 2019

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

Izmir heeft ongeveer vier miljoen burgers en is de thuisbasis van negen verschillende universiteiten. Het is ook de plaats waar de derde US Space Camp in de wereld zich bevindt. Dat betekent dat u vrijwel alles er, met inbegrip van hoe een astronaut zijn te leren.

Bachelor of Business Administration Programma's in de Verenigde İzmir in Turkije

Lees meer Lees Minder

Results

Yasar University

De cursussen bij de Afdeling Bedrijfskunde zijn ontworpen om kerncursussen te hebben die betrekking hebben op Economie, Fundamenteel Zakendoen, Kwantitatieve cursussen zo ... [+]

De cursussen bij de Afdeling Bedrijfskunde zijn ontworpen om kerncursussen te hebben die betrekking hebben op Economie, Fundamenteel Zakendoen, Kwantitatieve cursussen zoals Calculus voor Bedrijfskunde en Economie, Statistiek, Accounting, Marketing, Financiën, Human Resource, Management en Organisatie, vereist om fundamentele kennis te begrijpen zakelijke functies; en keuzevakken om alternatieven te bieden om zich te specialiseren in een van de Business-functies, zoals Marketing, Finance, Accounting, Human Resources, Management en Organisatie, Cursussen om een mogelijkheid te bieden om het diploma Double Majoring te behalen. Duur van de cursus is 4 jaar (8 semesters). Erasmus-programma's voor de studenten om een kans te krijgen om cursussen te volgen aan de Europese partneruniversiteiten en om ook internationale ervaring op te doen.... [-]

Turkije İzmir
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands