BBA Programma in Istanbul in Turkije

Beste Undergraduate Studies (BBA) in Istanbul in Turkije 2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Istanbul is een van de grootste stedelijke agglomeraties in Europa met ongeveer 14 miljoen burgers. Veel van de universiteiten in Turkije zijn er gevestigd of tenminste campussen daar. Het is ook gekend voor particuliere sector hoger onderwijs en bekroonde instituten, vooral voor medische biologie.

BBA Programma's in Istanbul in Turkije

Lees meer

Bachelor In Bedrijfsadministratie

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Turkije Istanbul

Het doel van het programma Bedrijfskunde is: (i) intellectuele nieuwsgierigheid te stimuleren, (ii) vaardigheid in het gebruik van analytische technieken te ontwikkelen, (iii) theorie en praktijk te integreren in de uitoefening van managementverantwoordelijkheden, en (iv) studenten in staat te stellen om erken en waardeer de ethische en sociale verantwoordelijkheden van een organisatie. Door voort te bouwen op de brede basis van studenten in de vrije kunsten en door onderzoek te doen naar belangrijke functionele gebieden van bedrijfsactiviteiten, wordt een goed afgerond onderwijs aangeboden. [+]

Het doel van het programma Bedrijfskunde is: (i) intellectuele nieuwsgierigheid te stimuleren, (ii) vaardigheid in het gebruik van analytische technieken te ontwikkelen, (iii) theorie en praktijk te integreren in de uitoefening van managementverantwoordelijkheden, en (iv) studenten in staat te stellen om erken en waardeer de ethische en sociale verantwoordelijkheden van een organisatie.

Door voort te bouwen op de brede basis van studenten in de vrije kunsten en door onderzoek te doen naar belangrijke functionele gebieden van bedrijfsactiviteiten, wordt een goed afgerond onderwijs aangeboden.

Programma leerresultatenHerkennen, kritisch analyseren en ontwikkelen van oplossingen voor management-, economische en politieke kwesties in persoonlijke en professionele omgevingenFormuleer en communiceer argumenten effectief in mondelinge, schriftelijke en grafische vormGedijen in diverse, multidisciplinaire teams en initiatief nemen als verantwoordelijke teamledenHandhaven van een mondiaal, sociaal inclusief en ethisch perspectief met de nadruk op duurzaamheidLeer fundamentele concepten en theorie├źn om creatieve en effectieve oplossingen voor managementuitdagingen te formuleren en te implementerenGebruik de juiste onderzoeksmethoden en hulpmiddelen om gegevens te analyseren voor managementbeslissingenVereiste cursus PoolsINF POOL - Pool voor informatiesystemenCURSUS OPS POOL - Operations Systems PoolCURSUS [-]