Filter
Business Administratie
Verenigde Staten Oklahoma Broken Arrow Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BBA's in de Verenigde Broken Arrow in de Verenigde Staten 2019

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Broken Arrow in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Oklahoma
Broken Arrow
Studievorm
Tempo
Northeastern State University

De Business Administration belangrijkste biedt een gevarieerde achtergrond in de verschillende disciplines die nodig zijn voor succes op het gebied van business. Studente ... [+]

De Business Administration belangrijkste biedt een gevarieerde achtergrond in de verschillende disciplines die nodig zijn voor succes op het gebied van business. Studenten die willen hun opties open te houden en ontdek de vele facetten van het bedrijfsleven moet een major in Business Administration te kiezen.

De Bachelor of Business Administration diploma in Business Administration biedt u de meeste flexibiliteit van cursussen om uit te kiezen in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Met begeleiding van een faculteit adviseur, je een programma dat uw individuele behoeften en doelstellingen voldoet bepalen.

Wat kan ik doen met een graad in Business Administration?

Soorten banen... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands