Bachelor of Business Administration in Kansas in de Verenigde Staten

Beste Undergraduate Studies (BBA) in Kansas in de Verenigde Staten 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Kansas State is een zeer agrarische regio bijnaam "de tarwe staat" of "de zonnebloem staat" te danken aan de grote opbrengsten van deze producten. De staat heeft zevenendertig instellingen, waaronder zes openbare universiteiten die 93.000 studenten tegemoet te komen. Hier worden diverse diploma, master en doctoraat programma's aangeboden.

Bachelors of Business Administration in Kansas in de Verenigde Staten

Lees meer

Bedrijfskunde Cursus

The University of Kansas
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Lawrence

Het brede scala aan vaardigheden die je door middel van een graad in bedrijfskunde zal verkrijgen kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden. [+]

Het brede scala aan vaardigheden die je door middel van een graad in bedrijfskunde zal verkrijgen kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden. Je zult in staat om je carrière voort te zetten op basis van uw interesses zal zijn, terwijl ook wordt voorbereid op een carrière in het hoger management. KU's business administration degree zal u toelaten om te werken in een verscheidenheid aan zakelijke gebieden. Uw communicatieve en leidinggevende vaardigheden zal u een concurrerende kandidaat voor banen high level management te maken.

[-]