BBA in de Verenigde Kentucky in de Verenigde Staten

Top BBA's in de Verenigde Kentucky in de Verenigde Staten 2018/2019

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Kentucky in de Verenigde Staten

Lees meer

Bachelor in business administration

Murray State University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Murray

De bedrijfskunde programma bereidt studenten voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Het biedt studenten met een brede algemene kennis van de verschillende functionele disciplines van het bedrijfsleven en bereidt hen voor op verantwoordelijke posities in organisaties van het bedrijfsleven. [+]

Undergraduate programma's

De bedrijfskunde programma bereidt studenten voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Het biedt studenten met een brede algemene kennis van de verschillende functionele disciplines van het bedrijfsleven en bereidt hen voor op verantwoordelijke posities in organisaties van het bedrijfsleven. Een belangrijk in business administration wordt aangeboden voor studenten die willen minderjarige in een gebied buiten het bedrijfsleven.

De programma's in bedrijfskunde bij Murray State University bieden de afgestudeerde met een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden. Het programma bereidt de student voor posities in midden-en hogere level management, waar kennis van vele velden is een noodzaak voor vooruitgang. Het gevarieerde achtergrond aangeboden door hij bedrijfskunde programma is ook nuttig om ondernemende studenten die willen hun eigen bedrijf te starten. Vanuit een "pa en ma" winkel om een ​​multinational, zal afgestudeerden van de business administration programma's van MSU worden voorbereid op wat de toekomst in petto heeft. ... [-]