Filter
Business Administratie
Verenigde Staten Kentucky Murray Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA Programma's in de Verenigde Murray in de Verenigde Staten 2019

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

BBA Opleidingen in de Verenigde Murray in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Murray State University

De bedrijfskunde programma bereidt studenten voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Het biedt studenten met een brede algemene kennis van de verschillende ... [+]

Undergraduate programma's

De bedrijfskunde programma bereidt studenten voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Het biedt studenten met een brede algemene kennis van de verschillende functionele disciplines van het bedrijfsleven en bereidt hen voor op verantwoordelijke posities in organisaties van het bedrijfsleven. Een belangrijk in business administration wordt aangeboden voor studenten die willen minderjarige in een gebied buiten het bedrijfsleven.

De programma's in bedrijfskunde bij Murray State University bieden de afgestudeerde met een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden. Het programma bereidt de student voor posities in midden-en hogere level management, waar kennis van vele velden is een noodzaak voor vooruitgang. Het gevarieerde achtergrond aangeboden door hij bedrijfskunde programma is ook nuttig om ondernemende studenten die willen hun eigen bedrijf te starten. Vanuit een "pa en ma" winkel om een ​​multinational, zal afgestudeerden van de business administration programma's van MSU worden voorbereid op wat de toekomst in petto heeft. ... [-]

Verenigde Staten Murray
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands