Bachelor of Business Administration (BBA) in New Jersey in de Verenigde Staten

Top BBA Opleidingen in New Jersey in de Verenigde Staten 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

New Jersey is een noordoostelijke en het Midden-Atlantische staat van de Verenigde Staten. Top gerangschikt universiteit van de VS voor het jaar van 2013 ligt in deze provincie. New Jersey is een opmerkelijke toestand in het hoger onderwijs. De natie is vol leven, recreatie en professionele carrièremogelijkheden.

Bachelor of Business Administration Programma's in New Jersey in de Verenigde Staten

Lees meer

Bachelor In Business Administration

Saint Peter’s University
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management. Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's werelds grootste business hub-de New York metro gebied-business studenten kunnen gebruik maken van carrière-gebouw kansen, stages, conferenties en andere zakelijke ervaringen, zowel binnen als buiten het klaslokaal. [+]

Beste BBA Opleidingen in New Jersey in de Verenigde Staten. Terzake. In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management. Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's werelds grootste business hub-de New York metro gebied-business studenten kunnen gebruik maken van carrière-gebouw kansen, stages, conferenties en andere zakelijke ervaringen, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Onze kleine klassen laten professoren aan hun studenten individueel mentor. Dit creëert veel mogelijkheden voor student-faculteit interactie, gesprekken, debatten en zakelijke onderzoeksprojecten. Als een jezuïet universiteit benadrukken we het belang van persoonlijke moraal en ethiek om onze studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de uitdagende arena van het bedrijfsleven en de wereldwijde concurrentie. En onze diversiteit van de studenten uit de hele wereld brengt cross-culturele zakelijke perspectieven om het leven en verbetert de leerervaring. Dankzij een succesvol netwerk van afgestudeerden en zakelijke contacten op lange termijn, onze business studenten zijn in de vraag door de werkgevers over de hele wereld. Missie De Business Programma's gericht op hooggekwalificeerde professionals door middel van zakelijke programma's die worden produceren: verankerd in de vrije kunsten, inspelen op organisatorische en maatschappelijke behoeften, een afspiegeling is van veranderende zakelijke theorie en praktijk, doordrenkt met de nadruk op ethische besluitvorming, en geïnformeerd door veranderende mondiale conditie. Door middel van een rijk divers studenten, de zakelijke programma's bieden studenten met ongewone leerervaringen die professionals die klaar zijn om in uit te blinken en omarmen de verschillende werkomgevingen van de toekomst te produceren. Leerdoelen... [-]