Filter
Bedrijfskunde
Verenigde Staten New Jersey Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BBA Opleidingen in de Verenigde New Jersey in de Verenigde Staten 2019

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

BBA Opleidingen in de Verenigde New Jersey in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

Results

Saint Peter’s University

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management. Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's we ... [+]

Terzake.

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management.

Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's werelds grootste business hub-de New York metro gebied-business studenten kunnen gebruik maken van carrière-gebouw kansen, stages, conferenties en andere zakelijke ervaringen, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Onze kleine klassen laten professoren aan hun studenten individueel mentor. Dit creëert veel mogelijkheden voor student-faculteit interactie, gesprekken, debatten en zakelijke onderzoeksprojecten.

Als een jezuïet universiteit benadrukken we het belang van persoonlijke moraal en ethiek om onze studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de uitdagende arena van het bedrijfsleven en de wereldwijde concurrentie.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Felician University

De School of Business PROGRAMMA'S BS Accounting / MBA * Interessante Carrièremogelijkheden Adverteren bankieren gezondheidszorg ... [+]

De School of Business

PROGRAMMA'S BS Accounting / MBA * Interessante Carrièremogelijkheden Adverteren bankieren gezondheidszorg Retailing [-]
Verenigde Staten Rutherford
September 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands