Filter
Business Administratie
Verenigde Staten New Jersey Englewood Cliffs Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA's in de Verenigde Englewood Cliffs in de Verenigde Staten 2019

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

BBA Programma's in de Verenigde Englewood Cliffs in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigde Staten
New Jersey
Englewood Cliffs
Studievorm
Tempo
Saint Peter’s University

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management. Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's we ... [+]

Terzake.

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management.

Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's werelds grootste business hub-de New York metro gebied-business studenten kunnen gebruik maken van carrière-gebouw kansen, stages, conferenties en andere zakelijke ervaringen, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Onze kleine klassen laten professoren aan hun studenten individueel mentor. Dit creëert veel mogelijkheden voor student-faculteit interactie, gesprekken, debatten en zakelijke onderzoeksprojecten.

Als een jezuïet universiteit benadrukken we het belang van persoonlijke moraal en ethiek om onze studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de uitdagende arena van het bedrijfsleven en de wereldwijde concurrentie.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands