BBA Programma in de Verenigde Victoria in de Verenigde Staten

Top BBA's in de Verenigde Victoria in de Verenigde Staten 2018/2019

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Victoria is een stad in het zuidoosten van Texas. De stad heeft een grote Latijns-Amerikaanse bevolking. Het is ook de thuisbasis van vele universiteiten met een breed scala aan specialiteiten en majors. Victoria is een stad in het zuidoosten van Texas. De stad heeft een grote Latijns-Amerikaanse bevolking. Het is ook de thuisbasis van vele universiteiten met een breed scala aan specialiteiten en majors.

BBA's in de Verenigde Victoria in de Verenigde Staten

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder BBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie BBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here