Filter
Business Administratie
Oeganda Kampala

Top Bachelors of Business Administration in de Verenigde Kampala in Uganda 2019

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Oeganda herbergt de oudste universiteit in de Oost-en Centraal-Afrika, dat is Makerere University. Deze universiteit is het centrum van academische excellentie gedurende meerdere decennia, niet alleen voor Oegandezen studenten, maar ook andere studenten in de regio. Uganda heeft meer dan 30 openbare universiteiten.

De stad Kampala is de grootste, behalve dat de hoofdstad van de Republiek Oeganda. Het heeft een grote populatie van meer dan 1,4 miljoen inwoners en gastheren een aantal hoger onderwijs instellingen binnen haar grenzen.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Kampala in Uganda

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Oeganda
Kampala
Studievorm
Tempo
Esami Business School

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan ... [+]

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Kampala in Uganda. Structuur

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan het einde van het programma in hun organisaties leidinggevende functies in zakelijke administratie kunnen uitvoeren. Verder biedt het programma gelegenheid voor afgestudeerden die zich willen inschrijven voor verdere studies aan Masters in Business Administration (MBA) of andere post-graduate programma's.

Het BBA-programma wordt 's avonds van 17.00 uur tot 22.00 uur aangeboden. De lessen duren twee tot drie weken in elke twee en een half tot drie maanden.... [-]

Oeganda Kampala
September 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands