BBA Programma in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten

Top Bachelors of Business Administration in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

De stad Abu Dhabi geldt als de tweede grootste in de Verenigde Arabische Emiraten het hosten van een bevolking van bijna een miljoen inwoners. Het is eerder gerangschikt als de rijkste stad ter wereld en bestaat uit een unieke skyline dat er geen andere wedstrijden. Het heeft een verscheidenheid van instellingen voor hoger onderwijs binnen.

Undergraduate Studies (BBA) in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer

BBA (Bachelor Of Business Administration) -uk Universiteit

Master Education International- DXB/ SHJ
Campus Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai Sharjah Abu Dhabi +2 more

BBA (Bachelor of Business Administration) is een undergraduate programma bestaat uit de volgende drie fasen met contactgegevens op basis van lessen geleverd in de VAE alleen op vrijdag, die in ongeveer 2,5 jaar tijd kan worden afgerond.
Stap 1: Certificaat in Business Management (niveau 4), uitgereikt door kwalificaties UK [7-9 maanden]
Stap 2: Diploma in Business Management (niveau 5), uitgereikt door kwalifi-UK [7-9 maanden]
Stap 3: laatste jaar van de BBA (Hogere Beroepsopleiding of Business Administration), uitgereikt door een van beide: de Universiteit van Northampton of andere opties uit het Verenigd Koninkrijk (de Universiteit van Sunderland / Anglia Ruskin University) of Stad Vision Universiteit van Kansas USA. [12 maanden]. [+]

BBA (Bachelors Degree of Business Administration) uitgereikt door ofwel: The University of Northampton of andere Options from UK (University of Sunderland / Anglia Ruskin University) of City Vision University uit Kansas, VS. [12 maanden]. Een kandidaat die Level 5 Diploma in Business Management heeft afgerond, kan kiezen voor alle bovenstaande UK- of VS-universitaire opties om te herladen naar het BBA-programma, hetzij door naar de UK te reizen op de universiteitscampus of ervoor te kiezen om het via Online-modus te voltooien via een universitair leerportaal. Programma-pad aangeboden door Master Education International BBA (Bachelor of Business Administration) is een undergraduate programma-ontwerp voor werkende professionals, in de VAE, die kan worden voltooid door het bijwonen van klassen alleen op vrijdag en in een tijdsbestek van 2-2,5 jaar. Master Education International is een erkend centrum om QALIFI_UK kwalificaties te leveren en is de exclusieve commerciële leverancier van de Degree-route van de City Vision University voor de VAE. Hieronder volgt een overzicht van de mate pad. BBA-graadtraject Stap 1: Certificaat in Business Management (niveau 4) uitgereikt door QUALIFI- UK * [7-10 maanden) AED9350 totaal collegegeld , te betalen in maandelijkse termijnen van AED850. Stap 2: Diploma in Business Management (niveau 5) uitgereikt door QUALIFI-UK [7-9 maanden] * [7-10 maanden] - AED9350 totaal collegegeld, te betalen in maandelijkse termijnen van AED850 . Stap 3: Final Year of BBA (Bachelors of Business Administration) Kandidaat kan ervoor kiezen om te gaan voor herladen met een van de genoemde geaccrediteerde universiteiten: * QUALIFI - UK wordt door de kwalificatieregelgevers... [-]