Bachelor of Business Administration Opleiding in Vietnam

Top BBA's in Vietnam 2019

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Vietnam officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is de meest oostelijke land op de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. In 2011 had Vietnam een ​​totaal van 163 universiteiten (waaronder senior hogescholen en instituten).

Undergraduate Studies in Vietnam

Lees meer

Bachelor in Bedrijfsadministratie

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Vietnam Ho Chi Minh-stad

De Business Administration-programma aan de HCMUT- Bach Khoa University biedt studenten de basis en geavanceerde kennis van het management die betrekking heeft op verschillende aspecten, waaronder Marketing, Planning, Accounting, Finance en Manufacturing. Zachte vaardigheden zoals teamwork, communicatie, identificatie [+]

De Business Administration-programma aan de HCMUT- Bach Khoa University biedt studenten de basis en geavanceerde kennis van het management die betrekking heeft op verschillende aspecten, waaronder Marketing, Planning, Accounting, Finance en Manufacturing.

Business Administration-programma bij HCMUT-Bach Khoa biedt studenten de basis en geavanceerde kennis van management Carrièrekans

Zachte vaardigheden zoals teamwork, communicatie, identificatie

Carrière kans

Na het afstuderen krijgen studenten de kans om te werken op het gebied van:

Bedrijfsontwikkeling: marktonderzoek, bedrijfsplanning, relaties met de gemeenschap, ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.AccountingBeleggingsanalyse: voorbereiding en analyse van investeringsprojecten, financiële bedrijfsanalyses, voorraadgegevensverwerking.administratiefGelegenheid om over te dragen aan onze partneruniversiteiten in de VS.... [-]

Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

Afgestudeerden met groot potentieel hebben ook de duidelijke mogelijkheid om rechtstreeks door FPT geaffilieerde bedrijven te worden aangeworven, die in 19 landen over de hele wereld actief zijn.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Het brede spectrum van de bacheloropleiding in Bedrijfsadministratie betekent dat afgestudeerden kunnen kiezen uit een breed scala van carrierepaden in verschillende bedrijfssectoren.

ON-THE-JOB TRAINING [-]