BBA in Ho Chi Minh City in Vietnam

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in Ho Chi Minh City in Vietnam 2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Vietnam officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is de meest oostelijke land op de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. In 2011 had Vietnam een ​​totaal van 163 universiteiten (waaronder senior hogescholen en instituten).

Ho Chi Minh-stad, vernoemd naar het land 's oorlogstijd leider, is een van Vietnam's grootste en meest diverse steden. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke hub voor onderwijs en cultuur in de afgelopen jaren. Het is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze universiteiten zuidoosten van Azië.

Bachelor of Business Administration Opleidingen in Ho Chi Minh City in Vietnam

Lees meer

Bachelor In Business Administration

Bach Khoa University (BKU)
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Vietnam Ho Chi Minh City

De Business Administration programma op BKU biedt studenten met basis en geavanceerde kennis van het management waarin diverse aspecten, waaronder Marketing, Planning, Boekhouding, Financiën, en Manufacturing covers. Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende ... [+]

Top Undergraduate Studies (BBA) in Ho Chi Minh City in Vietnam. De Business Administration programma op BKU biedt studenten met basis en geavanceerde kennis van het management waarin diverse aspecten, waaronder Marketing, Planning, Boekhouding, Financiën, en Manufacturing covers. Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende internationale omgeving. Afgestudeerden zullen grote werkgelegenheid vooruitzicht zowel lokaal als internationaal hebben vele aanverwante gebieden zoals accountants, financiële toezichthouder, specialisten op het gebied van verkoop, marketing, adviseur, etc. carrièrekans Na het afstuderen, zullen de studenten de gelegenheid om te werken op het gebied van hebben: Business development: marktonderzoek, business planning, relaties met de gemeenschap, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten ... Accounting & financieel management: de monitoring en het beheer van de boekhouding van het bedrijf, de financiële activiteiten. Investment analyse: de voorbereiding en analyse van investeringsprojecten, corporate financiële analyse, stock dataverwerking Administratief & personeelsbeleid, planning en het organiseren van trainingen ... Gelegenheid om te dragen aan onze partner universiteiten in de VS Studenten hebben 2 opties: Optie 1: De studenten studeren aan BKU voor 4 jaar en ontvang de Bachelor of Business Administration, uitgereikt door BKU. Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische aanmerking komt dragen aan de Universiteit van Illinois in Springfield (USA) de laatste 02 jaar om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt... [-]