Filter
Business Administratie
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA's in Agribusiness Europa 2019/2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Iedereen vertrouwt op de agrarische sector. Als een student is geïnteresseerd in de zakelijke kant van de landbouw, kan hij of zij een agribusiness programma te voltooien. Dit soort programma combineert cursussen in het bedrijfsleven met cursussen over onderwerpen die specifiek zijn voor de landbouw.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Bachelor of Business Administration (BBA) in Agribusiness Europa

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Agribusiness, Europa

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Kun je mensen, planeet en winst in evenwicht brengen? Ben je geïnteresseerd in een bachelorstudie met een praktische aanpak waarbij International Trade and Business Manag ... [+]

Je toekomst in

Ben jij degene die samenwerking met leveranciers en klanten initieert, om producten te innoveren en nieuwe business te creëren? Wilt u de professional zijn die creatieve, duurzame oplossingen voor uw internationale bedrijf vindt? Ben je geïnspireerd door het vinden van manieren om op een duurzame manier met bedrijfsafval in alle landen om te gaan? Bent u geïnteresseerd in het overschrijden van grenzen en het ontmoeten van anderen, om internationale relaties te ontwikkelen voor organisaties en bedrijven? De bachelor 'International Business for the future' richt zich op het beheersen van deze uitdagingen.

Het Engelstalige programma leert u hoe u zakelijke basisbegrippen kunt toepassen in een internationaal georiënteerde, duurzame zakelijke omgeving. Interculturele samenwerking en organisatiegedrag in een internationalsetting, evenals een duurzame circulaire economie zijn daarom onderdeel van uw programma.... [-]

Nederlanden Leeuwarden
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands