close

Filters

Resultaten weergeven

BBA's in Zakelijke Communicatie 2021

Een BBA staat voor een Bachelor in Business Administration, en het is een undergraduate programma ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven. Het duurt gemiddeld drie tot vijf jaar in beslag, en klassen kunnen worden genomen aan een universiteit, business school, of zelfs online. Studenten kunnen vragen, wat is een BBA in Business Communication? Deze graad is b… Meer informatie

Een BBA staat voor een Bachelor in Business Administration, en het is een undergraduate programma ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven. Het duurt gemiddeld drie tot vijf jaar in beslag, en klassen kunnen worden genomen aan een universiteit, business school, of zelfs online.

Studenten kunnen vragen, wat is een BBA in Business Communication? Deze graad is bedoeld voor studenten die willen elementaire business principles en ook de nieuwste communicatie-technieken en strategieën leren. Kernelementen dat individuen zal zich richten op zijn communicatie management en business administration. Samen met de basisvorming, kan de student de mogelijkheid om zich te specialiseren in een bepaald gebied te hebben. Deze kunnen omvatten public relations, lobbying, zakelijk schrijven, wereldwijde zakelijke communicatie, event planning, media en massacommunicatie, en onderzoeksprojecten.

Het nastreven van een diploma in zakelijke communicatie is gunstig voor degenen die genieten van het werken met anderen en geniet van effectief communiceren.Er zijn een aantal van de carrière mogelijkheden voor degenen die de hulpmiddelen en talenten die nodig zijn voor deze uitdagende veld.

De kosten in verband met het behalen van een diploma kan nogal een beetje variëren, afhankelijk van de instelling. Er zijn scholen over de hele wereld en het collegegeld is afhankelijk van de locatie, de reputatie en de duur van het programma. Studenten moeten grondig onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat ze kunnen voldoen aan de financiële verplichtingen die door de school.

Afgestudeerden met een zakelijke communicatie graad kan carrières vinden in een aantal verschillende gebieden vanwege hun vermogen om te werken met verschillende persoonlijkheden en culturen. Afgestudeerden kunnen posities, zoals event planner, public relations director, corporate advertising specialist, of zakelijke leider te vinden, in de particuliere, zakelijke, of non-profit sectoren. Andere mogelijkheden kunnen gevonden worden in de horeca, operaties, retail banking, en verkoop.

Start onderzoeken en vergelijken scholen nu.Onze uitgebreide online database is zeer snel en gemakkelijk te gebruiken. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
United International Business Schools
Zürich, Zwitserland +8 Meer

Voltijdstudenten kunnen een Bachelor-graad behalen in 3 academische jaren van 9 maanden, voor een totaal van 9 kwartalen van 20 credits elk, of in 4 academische jaren voor een ... +

Voltijdstudenten kunnen een Bachelor-graad behalen in 3 academische jaren van 9 maanden, voor een totaal van 9 kwartalen van 20 credits elk, of in 4 academische jaren voor een totaal van 12 kwartalen van 15 credits elk bij het spreiden van de werklast. -
BBA
Voltijds
Deeltijd
3 - 4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op