Filter
Bedrijfskunde
Zimbabwe Harare

Top Bachelor of Business Administration Programma's in de Verenigde Harare in Zimbabwe 2019

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Het systeem van hoger onderwijs in Zimbabwe is beroemd voor het hoger technisch onderwijs evenals taalkundige studies. Kunst en de cultuur ook gebleven als een belangrijk onderdeel van het systeem en de samenleving. Het is vanwege deze kunst en cultuur die veel willen studeren in Zimbabwe.

Harare is de hoofdstad en grootste stad van Zimbabwe. De stad is een modern meesterwerk gebouwd op de handel van tabak, maïs, katoen, fruit, en goud. De stad is tegenwoordig een cultureel centrum, dat is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze universiteiten van het land.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Harare in Zimbabwe

Lees meer Lees Minder

Results

Graden
Plaats
Zimbabwe
Harare
Studievorm
Tempo
Esami Business School

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan ... [+]

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Harare in Zimbabwe. Structuur

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan het einde van het programma in hun organisaties leidinggevende functies in zakelijke administratie kunnen uitvoeren. Verder biedt het programma gelegenheid voor afgestudeerden die zich willen inschrijven voor verdere studies aan Masters in Business Administration (MBA) of andere post-graduate programma's.

Het BBA-programma wordt 's avonds van 17.00 uur tot 22.00 uur aangeboden. De lessen duren twee tot drie weken in elke twee en een half tot drie maanden.... [-]

Zimbabwe Harare
September 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands