Filter
Bedrijfskunde
Zuid-Korea Seoel Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA Programma's in de Verenigde Seoel in Zuid-Korea 2019

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

De instellingen voor hoger onderwijs opgenomen regelmatige vier jaar hogescholen en universiteiten. Onderwijs wordt zeer serieus genomen in Zuid-Korea, en het land is de thuisbasis van een aantal wereldklasse universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten, en zijn een goede manier voor buitenlanders om het leven in het land te ervaren.

Seoul is ook wel mega stad van Zuid-Korea vanwege het hebben van meer dan 10 miljoen inwoners. Seoul is gelegen in de provincie Gyeonggi en heeft 25 administratieve districten. Het is de thuisbasis van veel van de prestigieuze universiteiten in Zuid-Korea.

BBA Opleidingen in de Verenigde Seoel in Zuid-Korea

Lees meer Lees Minder

Results

Kookmin University

Een bachelordiploma in Business Administration biedt studenten met een uitstekende educatieve stichting om hen te helpen leiden de Oost-Aziatische digitale economie na he ... [+]

Bachelordiploma in Business Administration

Een bachelordiploma in Business Administration biedt studenten met een uitstekende educatieve stichting om hen te helpen leiden de Oost-Aziatische digitale economie na het afstuderen. De school stelt de globalisering, ondernemerschap en digitalisering als missies van de universiteit onderwijs en implementeert verschillende programma's. Ten eerste, de school organiseert verschillende internationale activiteiten en de uitwisseling van studenten programma's zoals Onderwijs Business to Vietnamese studenten in het Koreaans, waarin studenten met de globalisering kansen te bieden. Ten tweede, het houdt ook de jaarlijkse student wedstrijden om ondernemerschap en een geest van samenwerking te verbeteren. Ten derde, zijn alle eerstejaars die nodig is om de 3C (Confidence, Competentie en Challenge) seminar cursussen die zijn ontworpen om hen te helpen gemakkelijk aan te passen aan de universiteit omgevingen nemen. Tot slot, de school probeert zo veel stagemogelijkheden bieden mogelijk om de deelname van studenten in de zakelijke wereld voor het afstuderen te vergemakkelijken.... [-]

Zuid-Korea Seoel
March 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands