BBA in Seoul in Zuid-Korea

Beste BBA's in Seoul in Zuid-Korea 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Seoul is ook wel mega stad van Zuid-Korea vanwege het hebben van meer dan 10 miljoen inwoners. Seoul is gelegen in de provincie Gyeonggi en heeft 25 administratieve districten. Het is de thuisbasis van veel van de prestigieuze universiteiten in Zuid-Korea.

Undergraduate Studies (BBA) in Seoul in Zuid-Korea

Lees meer

Undergraduate Degree In Business Administration

Kookmin University
Campus Voltijd March 2018 Zuid-Korea Seoul

Een bachelordiploma in Business Administration biedt studenten met een uitstekende educatieve stichting om hen te helpen leiden de Oost-Aziatische digitale economie na het afstuderen. De school stelt de globalisering, ondernemerschap en digitalisering als missies van de universiteit onderwijs en implementeert verschillende programma's. Ten eerste, de school organiseert verschillende internationale activiteiten en de uitwisseling van studenten programma's zoals Onderwijs Business to ... [+]

Bachelordiploma in Business Administration

Een bachelordiploma in Business Administration biedt studenten met een uitstekende educatieve stichting om hen te helpen leiden de Oost-Aziatische digitale economie na het afstuderen. De school stelt de globalisering, ondernemerschap en digitalisering als missies van de universiteit onderwijs en implementeert verschillende programma's. Ten eerste, de school organiseert verschillende internationale activiteiten en de uitwisseling van studenten programma's zoals Onderwijs Business to Vietnamese studenten in het Koreaans, waarin studenten met de globalisering kansen te bieden. Ten tweede, het houdt ook de jaarlijkse student wedstrijden om ondernemerschap en een geest van samenwerking te verbeteren. Ten derde, zijn alle eerstejaars die nodig is om de 3C (Confidence, Competentie en Challenge) seminar cursussen die zijn ontworpen om hen te helpen gemakkelijk aan te passen aan de universiteit omgevingen nemen. Tot slot, de school probeert zo veel stagemogelijkheden bieden mogelijk om de deelname van studenten in de zakelijke wereld voor het afstuderen te vergemakkelijken.... [-]