BBA in Ulsan in Zuid-Korea

Beste Undergraduate Studies in Ulsan in Zuid-Korea 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

De instellingen voor hoger onderwijs opgenomen regelmatige vier jaar hogescholen en universiteiten. Onderwijs wordt zeer serieus genomen in Zuid-Korea, en het land is de thuisbasis van een aantal wereldklasse universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten, en zijn een goede manier voor buitenlanders om het leven in het land te ervaren.

Ulsan is een metropool in Zuid-Korea. Het is de industriële grootmacht van het land dat de grootste auto-assemblage faciliteit in de wereld. De stad is verdeeld in 4 districten. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Ulsan.

Bachelor of Business Administration Programma's in Ulsan in Zuid-Korea

Lees meer

Bachelor Of Business Administration

University Of Ulsan
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Zuid-Korea Ulsan

UIBP (Ulsan International Business Program) is een uniek business course waarbij de leerlingen hun zowel academische en praktische kennis door middel van het veld georiënteerd onderwijs systeem zou kunnen ontwikkelen. UIBP cultiveert potentiële zakelijke leiders in deze snel veranderende economie, met de nadruk in Azië. [+]

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in Ulsan in Zuid-Korea. Weet jij Zuid-Korea? BBP: USD 1,4 biljoen (11e in de wereld) BBP per hoofd van de bevolking: 28.000 USD (28 in de wereld) Handel: USD 1 triljoen (8e in de wereld) Bevolking: 51 miljoen (26 in de wereld) Major Industries: elektrische en elektronische, Automotive, Scheepsbouw, Werktuigbouwkunde, petrochemische, staal, Retail, etc. Multinationals: Samsung, LG, Hyundai, SK, POSCO, Lotte, Hanwha, etc. Kent u ULSAN? Regionaal BBP per hoofd van de bevolking: USD 61.000 (1ste in Korea) Handel: USD 300 miljard (1 in Korea) Bevolking: 1,2 miljoen (7e in Korea) De industriële hoofdstad van Korea; ULSAN Automotive Industry: Hyundai Motor & Aangesloten bedrijven Scheepsbouw Industrie: Hyundai Heavy Industries & Aangesloten bedrijven Petrochemische industrie: SK, S-Oil, LG, aangesloten bedrijven, enz. * Meer dan 2.000 bedrijven actief zijn in en rond Ulsan. Ontwikkel je toekomstige carrière in Ulsan met de Universiteit van Ulsan. UNIVERSITEIT VAN ULSAN (UoU) IN HET KORT Vestiging: Jaar 1970 Oprichter: Ju-yung CHUNG (oprichter van HYUNDAI Group) Governance: Hyundai Heavy Industries (HHI) Ere-kanselier: Mong-joon CHUNG (grootaandeelhouder van HHI) Kanselier: Chung Kil Chung (voormalig presidentieel stafchef, Korea) President: Yeon Cheon OH (voormalig voorzitter van Seoul National University) officiële Ranking 90 in de wereld (2015 DE 100 jonger dan 50 Rankings) 8 in Korea (2015 CWTS Leiden Rankings) 9 in Korea (2015 THE World University Rankings) 11e in Korea, 85 in Azië (2015 DE Asia University Rankings) Sterkte: Industrie-Universitaire Samenwerking Professional Stage & Factory Training Actieve Career Development Service Distinguished Programmes bedrijfskunde Mechanical &... [-]