Filter
Business Administratie
Zuid-Korea Ulsan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in de Verenigde Ulsan in Zuid-Korea 2019

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Ulsan is een metropool in Zuid-Korea. Het is de industriële grootmacht van het land dat de grootste auto-assemblage faciliteit in de wereld. De stad is verdeeld in 4 districten. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Ulsan.

Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Ulsan in Zuid-Korea

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University Of Ulsan

UIBP (Ulsan International Business Program) is een uniek business course waarbij de leerlingen hun zowel academische en praktische kennis door middel van het veld georiën ... [+]

Beste BBA's in de Verenigde Ulsan in Zuid-Korea. Weet jij Zuid-Korea? BBP: USD 1,4 biljoen (11e in de wereld) BBP per hoofd van de bevolking: 28.000 USD (28 in de wereld) Handel: USD 1 triljoen (8e in de wereld) Bevolking: 51 miljoen (26 in de wereld) Major Industries: elektrische en elektronische, Automotive, Scheepsbouw, Werktuigbouwkunde, petrochemische, staal, Retail, etc. Multinationals: Samsung, LG, Hyundai, SK, POSCO, Lotte, Hanwha, etc. Kent u ULSAN? Regionaal BBP per hoofd van de bevolking: USD 61.000 (1ste in Korea) Handel: USD 300 miljard (1 in Korea) Bevolking: 1,2 miljoen (7e in Korea) De industriële hoofdstad van Korea; ULSAN Automotive Industry: Hyundai Motor & Aangesloten bedrijven Scheepsbouw Industrie: Hyundai Heavy Industries & Aangesloten bedrijven Petrochemische industrie: SK, S-Oil, LG, aangesloten bedrijven, enz. ... [-]
Zuid-Korea Ulsan
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands