BBA in Zweden

Top BBA's in Zweden 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

BBA Opleidingen in Zweden

Lees meer

Bachelor In Business Administration En Politieke Wetenschappen

Stockholm University - Stockholm Business School
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Stockholm

Dit is een nieuw programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een internationale carrière in het management. Het programma combineert de studie van bedrijfskunde met die van de politieke wetenschappen. U zult kennis van boekhouding, marketing, management en financiën te krijgen, evenals van de belangrijkste politieke systeem ... [+]

Bachelor in Business Administration en politicologie

Dit is een nieuw programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een internationale carrière in het management. Het programma combineert de studie van bedrijfskunde met die van de politieke wetenschappen. U zult kennis van boekhouding, marketing, management en financiën te krijgen, evenals van de belangrijkste politieke systemen en theorieën in de politieke wetenschappen. Het doel van het programma is om je voor te bereiden voor het werk in het internationale bedrijfsleven en organisaties in de publieke sector, of in niet-gouvernementele organisaties.

Programma overzicht De fundamentele gebieden van bedrijfskunde en politieke wetenschappen worden behandeld in de eerste vier semesters. Het derde semester is een verplicht semester studie in het buitenland waar u bedrijfskunde studeren aan een van onze partner universiteiten. Tijdens de vijfde semester kunt u uw eigen onderzoek belangen na te streven door te kiezen voor opleidingen in elk academisch onderwerp. Alle studenten schrijven scriptie een bachelor in business administration tijdens de zesde en laatste semester en worden bekroond met een bachelor's degree in business administration. Studenten die ervoor kiezen om politieke wetenschappen met een bachelor thesis bestuderen tijdens de vijfde semester zal ook een bachelor's degree in de politieke wetenschappen worden toegekend. Toekomstige mogelijkheden... [-]