Bachelor of Business Administration (BBA) in Crans-Montana in Zwitserland

Beste BBA's in Crans-Montana in Zwitserland 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Crans-Montana is een skigebied, gelegen in de Zwitserse Alpen. Het is ook de thuisbasis van het tweede hotel management school in de wereld - Les Roches International School of Hotel Management. Dat is niet alles, natuurlijk. Ze staan ​​bekend om diverse zomer en winter kampen en andere scholing opties.

BBA's in Crans-Montana in Zwitserland

Lees meer

Bba In Wereldwijde Gastvrijheid Management

Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland
Campus Voltijd 7 semesters February 2018 Zwitserland Crans-Montana

Deze internationale management opleiding biedt een wereldwijde studie rotatie door middel van onze campussen in Zwitserland, China en Spanje voor studenten 'uit de eerste hand kennis van de dienst cultuur en zakelijke praktijken te ontwikkelen. [+]

Top Undergraduate Studies (BBA) in Crans-Montana in Zwitserland. BBA in Global Hospitality Management Programma: Studenten draaien via de Les Roches campussen in China, Spanje en Zwitserland tot de eerste hand ervaring in de wereldwijde hospitality bedrijven en culturen te krijgen Stages: Twee, 6 maanden professionele stageplaatsen Duur: 3,5 jaar Deze internationale management opleiding biedt een wereldwijde studie rotatie door middel van onze campussen in Zwitserland, China en Spanje voor studenten 'uit de eerste hand kennis van de dienst cultuur en zakelijke praktijken in de belangrijkste toeristische markten te ontwikkelen en hen de zeer waardevolle vaardigheid van multiculturele spreekvaardigheid. Iets meer dan de helft (56%) industrie managers gebaseerd op luxe hotels liever afgestudeerden die zijn opgeleid in meer dan een enkel land (TNS Survey 2013). Afgestudeerden met een internationaal onderwijs hebben een belangrijk voordeel in de arbeidsmarkt. Tijdens het programma zullen de studenten te draaien via de Les Roches campussen in China, Spanje en Zwitserland met hun selecte groep klasgenoten. Samen zullen zij de culturele onderdompeling ervaren door middel van culturele week, culinaire cursussen en taallessen. Cursussen Semester 1 - ZWITSERLAND HOSPITALITY CURSUSSEN & International Hospitality INTRODUCTIE Het eerste semester in Zwitserland laat u kennismaken met het hotel operaties met behulp van de strenge Zwitserse methoden om een ​​onberispelijke kwaliteit van dienstverlening te bereiken. Op hetzelfde moment, zult u beginnen om gastvrijheid te verkennen als een gebied van internationaal management en culturele diversiteit. Rooms Division Operations Reiniging Science and Food Hygiene Intro van International Hospitality Business Inkoop en controle Frans /... [-]