BACHELORSTUDIES

4 BBA's in e-Business 2020/2021

Een BBA is een Bachelor in Business Administration. Deze graad is over het algemeen in vier jaar, en het is speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het invoeren van de wereld van het bedrijfsleven. De mate is ontworpen om studenten een algemeen overzicht van de bedrijfsvoering, dus studie van meer dan één onderwerp met betrekking tot de wereld van het bedrijfsleven is over het algemeen vereist.

Wat is een BBA in e-business? Het antwoord kan variëren, afhankelijk van welke aspecten van het bedrijfsleven studenten geïnteresseerd zijn. Terwijl het verdienen van de mate meestal vereist een zekere studie van bedrijfskunde, kan extra thema's en gebieden van specialisatie worden gekozen door de student. Sommige van de studie studenten het invullen van een e-business graad kan wensen uit te oefenen onder meer boekhouding, economie, ondernemingsrecht en marketing.

Het belangrijkste voordeel van een e-business graad is dat het geeft afgestudeerden een meer volledig begrip van de wereld van het bedrijfsleven online.Dit is ideaal voor mensen op zoek naar hun eigen bedrijf of gaan werken bij een kleiner bedrijf waar de werknemers kan worden gevraagd om veel verschillende taken uit te voeren.

De kosten van het behalen van een diploma varieert tussen de instellingen. Echter, zoals een bachelor 's graad, het is normaal gesproken vier jaar full-time studie. Deze keer lijn kan worden gebruikt om te helpen bij het berekenen van een geschatte kosten van het collegegeld.

Een afgestudeerde met een bachelor in business administration heeft een behoorlijke hoeveelheid flexibiliteit in termen van carrière verwachting. Zij kiezen over het algemeen aan de corporate wereld te betreden, maar zij kunnen dat doen in de vorm van een manager, accountant, marketing director of een andere baan. Hun kennis van vele verschillende aspecten van de zakenwereld laat hen toe te passen voor verschillende soorten banen en zelfs verplaatsen van een bedrijf zodra ze zijn ingehuurd.

Er zijn veel e-business programma's beschikbaar voor degenen die wensen om online te studeren.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

4 Resultaten in e-Business Filter

Bachelor of Business Administration, Digital International Business (BBA)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
BBA
aug 2021
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
20 jan 2021
Engels
Campus

Je studeert af aan het Digital International Business Degree Program voor uitdagende digitale internationale zakelijke, marketing- en commerciële opdrachten.

Lees meer

Online BBA in Digital Business

GBSB Global Business School - Online programs
BBA
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Online

Online BBA in Digital Business bereidt studenten voor op de uitdagingen van de geglobaliseerde economie en biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om over de grenzen he ...

Lees meer

Executive bachelor is in e-business en e-marketing

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Deze Executive Bachelor (EBBA) in e-business en e-Marketing Management (met inbegrip van Social Media studies) cursus is gemaakt voor studenten die direct na de middelbare sch ...

Lees meer

Bachelor in e-business en e-marketing

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

De bachelor van e-business en e-marketing (inclusief Social Media studies; BBA) betekent het eerste niveau van de prestatie in elke academische discipline.

Lees meer