BCom / BCom Hons in Logistiek Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BCom in logistiek management

Met een BCom in logistiek management kunt u een carrière hebben als logistiek manager, consultant, productiemanager.

Toelatingseisen

  • Minimale APS: 26
  • Engels: 4 (50%)
  • Wiskunde: 4 (50%)
  • Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

BCom Hons in logistiek management

Dit programma richt zich op kernaspecten van logistiek management, logistieke beslissingsondersteunende systemen, supply chain management en planningssystemen voor bedrijfsmiddelen. Studenten hebben ook een keuze uit modules om te studeren, evenals kwantitatieve logistiek en projectmanagement. Studenten moeten Research Methodology volgen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze cursus hebben voltooid, zijn vaak werkzaam in de particuliere sector, rederijen, expediteurs en clearing agents, de productie-, detailhandel- en groothandelssectoren van de economie, evenals in import en export.

Toelatingseisen

De student krijgt toegang tot de student die in het bezit is van een baccalaureat-kwalificatie op NQF-niveau 7 met logistiek als major. Een afgestudeerde student van een andere universiteit moet aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat hij wordt toegelaten tot de BCom Hons (logistiek management) op NQF niveau 7. Houd er rekening mee dat alle Honours-aanvragen worden onderworpen aan een screening. Aanvragers zullen worden geïnformeerd als ze zijn geaccepteerd.

De volgende minimale toelatingseisen zijn van toepassing voor BCom Honours (logistiek management): (a) BCom (logistiek management) diploma OF (b) BTech (logistiek management) diploma, of (c) een ander BCom met een major met vergelijkbare inhoud, en als voor zover nodig, aangevuld met een toelatingsexamen, (d) Houd er rekening mee dat academische prestaties in het verleden in aanmerking worden genomen EN (e) Adequate Engelse taalvaardigheid.

Duur van het programma

Voltijds: 1 jaar / deeltijd: 2 jaar

Contact details

Naam: mevrouw A Kasoojee / Tel: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Looptijd

  • BCom in logistiek management: 3 jaar voltijds
  • BCom Hons in Logistics Management: 1 jaar fulltime / 2 jaar parttime

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder