BCom Hons in Financiële Planning

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie te ontwikkelen en de expertise van de student te verdiepen in de analyse, interpretatie en toepassing van financiële planningsprincipes en onderzoekscapaciteit in de economische omgeving op een geavanceerd niveau. Studenten zijn ook voorbereid op een carrière in de praktijk van financiële planning en verder leren in op onderzoek gebaseerde postdoctorale studie op dit gebied door onderzoeks- en rapportagevaardigheden te ontwikkelen. De studenten moeten in staat zijn om na te denken over hun beslissingen en toepassingen om het effect daarvan te beoordelen in de holistische context van financiële planning als een praktijk op een geavanceerd niveau.

Toelatingsvoorwaarden: een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom en moet beschikken over de juiste kennis van financiële planning (beoordeeld op een nieuw NQF niveau 7 / oud NQF niveau 6) of een passend geavanceerd diploma. De afdeling kan de voltooiing van een schakelprogramma vereisen als studenten zich niet houden aan de toegangsregels met betrekking tot de specifieke vakkennis in Financiële Planning. Definitieve toelatingseisen worden van tijd tot tijd vastgesteld door de afdeling.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Contactgegevens: mevrouw Roxanne Andrew / 011 559 4926 / randrew@uj.ac.za

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder