BCom Hons in Investment Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van dit programma is om de kennis van de student over de discipline van beleggingswaardering en portfoliobeheer te versterken. Het programma bestaat uit een breed curriculum om de student voor te bereiden op een breed scala aan beleggingsgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat acht onderwerpgebieden, variërend van aandelenbeleggingen, rentedragende beleggingen tot portefeuillebeheer en pensioenfinanciering. Door het curriculum te beheersen, kunnen studenten complexe beleggingsprincipes synthetiseren en financiële instrumenten op een professionele manier toepassen. Fundamentele kennis van wereldwijde investeringsprincipes zal worden opgedaan waardoor de in aanmerking komende student kan werken in de wereld van vandaag van professioneel beleggen. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving.

De succesvolle student krijgt een globaal investeringsperspectief en een diepgaand inzicht in de wereldmarkt, wat hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert.

Toelatingsvoorwaarden: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelordiploma en moet beschikken over de juiste kennis van Investment Management (Nieuw NQF niveau 7 / Oud NQF niveau 6). De afdeling kan de voltooiing van een schakelprogramma vereisen als studenten zich niet houden aan de toegangsregels met betrekking tot de specifieke vakkennis in Investment Management. Definitieve toelatingseisen worden van tijd tot tijd vastgesteld door de afdeling.

Voor aanvang van het honoursprogramma moeten studenten een workshop statistiek en wiskunde volgen. Aanwezigheid wordt verplicht geacht, maar is geen vereiste of voorwaarde voor aanvaarding en of voltooiing van het honours-programma. Studenten zullen ook verplicht worden een verplichte bibliotheekonderzoekstraining bij te wonen die wordt georganiseerd en verzorgd door bibliotheekdiensten.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Contactgegevens: de heer Niël Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder