BCom Hons in Quantitative Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is om studenten de benodigde theoretische en praktische training te bieden die nodig is om wiskundige financiële modellen te begrijpen en te implementeren. Het programma is een essentiële kwalificatie die nodig is voor toegang tot de beroepspraktijk of managementposities in de sector van de kwantitatieve financiële dienstverlening. Het curriculum dat in het programma wordt behandeld, biedt een grondige basis voor verder leren en specialisatie op het gebied van financiële engineering en geavanceerde kwantitatieve financiering. Het aanbieden van zelfreflexieve, wetenschappelijk geschoolde professionals voor de Zuid-Afrikaanse financiële dienstverlening bouwt onze nationale, intellectuele en economische infrastructuur op.

Toelatingsvoorwaarden: een passende bachelorgraad met een minimumgemiddelde van 65%, behaald in de modules van het laatste jaar. Studenten moeten het volgende hebben voltooid als onderdeel van hun bachelordiploma:

  • Wiskunde (specifieke calculus) en / of statistiek op een nieuw NQF niveau 5 en 6.

Contactgegevens: mevrouw Erna Zeelie / 011 559 4731 / ejzeelie@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder